Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 11. 2007,
8.47

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 29. 11. 2007, 8.47

8 let, 1 mesec

Šestici Domžalčanov in Celjanov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Edino nedeljsko tekmo 4. kroga PrveLige Telekom Slovenije v nogometu med Primorjem in Koprom so prepričljivo dobili Ajdovci.

V soboto so bile na sporedu tri tekme. Domžale, ki so na prvih dveh tekmah zabeležile dve točki in zabile le en gol, so se tokrat oddolžile in v Lendavi napolnile mrežo Nafte. Zmagale so s 6:0, najbolj pa sta se izkazala mladi Andraž Kirm in Hrvat Dario Zahora, ki sta prispevala dva gola. Slednji je bil izbran tudi za SMS igralca kroga.

V Ljudskem vrtu so domači navijači pričakovali lahko delo Maribora na tekmi proti novincu v ligi Livarju, a so se ušteli. Gostje so prešli v vodstvo, nakar so domačini izenačili in imeli še igralca več ter zadeli za 2:1. Zdelo se je, da je tekma odločena, a je novinec v ligi še enkrat zadel in 'vijoličasti' so se morali reševati v zaključku tekme, ko je za tri točke zadel Mitja Brulc. Pred tem je za domače dvakrat gol zabil mladi Rene Mihelič, ki je bil izbran tudi za SMS igralca tekme, za Livar, ki še vedno ostaja brez točke v prvi ligi, pa je dvakrat v polno zadel Darko Kremenovič.

V večernem terminu je bila odigrana tekma v Celju. MIK CM Celje, ki je še neporaženo, bo pod trenerjem Pavlom Pinnijem očitno kandidat za sam vrh. Tokrat je pred domačim občinstvom navdušilo in premagalo Dravo kar s 6:0. Za SMS igralca tekme je bil izbran domači napadalec Dejan Rusič.

HiT Gorica je z nedavno zmago nad Primorjem napovedala boljše čase, rezultatsko krizo pa je dokončno prebrodila s petkovo zmago na štadionu ŽAK v Ljubljani. V vrstah zmagovalcev je vnovič blestel ''neuničljivi'' Enes Demirović, privrženci Interblocka pa so spet spremljali neučinkovito predstavo izbrancev Dragana Skočića.

Četrti krog PrveLige Telekom Slovenije je bil sklenjen v nedeljo, ko se je končal primorski derbi med Primorjem in Koprom. Ajdovci so izkoristili komedijo zmešnjav v vrstah ''kanarčkov'' in Koprčane gladko premagali. Izkušeni strateg Primorja Bojan Prašnikar se je sicer zavedal, da bi lahko končna odločitev, da vendarle ostaja za koprskim krmilom Vlado Badžim, vlila še dodatnih moči ''rumeno-modrim'', zato je Ajdovce na primorski derbi dobro pripravil.

Ne spreglejte