Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
29. 9. 2017,
9.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Natisni članek

Sergio Agüero Manchester City Josep Guardiola

Petek, 29. 9. 2017, 9.29

6 let, 7 mesecev

Sergio Agüero se je huje poškodoval v prometni nesreči

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78
Sergio Aguero, nesereča | Foto Twitter

Foto: Twitter

Sergio Agüero, napadalec Manchestra Cityja, se je poškodoval v prometni nesreči v Amsterdamu, ko se je s taksijem vračal s koncerta pevca Malume. Že zdaj je jasno, da Agüero nekaj časa ne bo stopil na nogometno igrišče.

Najboljši strelec Manchestra Cityja se je v zgodnjih jutranjih urah vračal s taksijem na letališče. Avtomobil se je z veliko hitrostjo zaletel v cestno svetilko, ob tem pa se je sloviti nogometaš huje poškodoval. Po prvih informacijah si je 29-letni Sergio zlomil dve rebri in bo z igrišč odsoten vsaj dva meseca.

Nekaj ur pred nesrečo je Agüero na družbenih omrežjih delil fotografijo, na kateri sta popularni kolumbijski pevec Maluma in on. Kot kaže, sta velika prijatelja.

 

@maluma . Gracias por la invitación !! 👌🏽

A post shared by Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on

Manchester City je v svoji uradni izjavi zapisal: Sergia Agüera bodo danes pregledali klubski zdravniki, potem ko je bil udeležen v prometni nesreči. Napadalec Cityja je imel prost dan na Nizozemskem, kjer je utrpel poškodbe. To jutro se bo vrnil v Manchester, njegovo stanje pa bo znano pred sobotno tekmo proti Chleseaju.

Rešil ga je varnostni pas

Policisti, ki so obravnavali prometno nesrečo, so povedali, da je nogometaša rešil varnostni pas. Poškodba Agüera je zagotovo velik udarec za Manchester City in reprezentanco Argentine. Agüero je za City dosegel 128 golov in je drugi najboljši strelec tega kluba. Tudi letošnjo sezono je začel zelo uspešno, saj je v osmih nastopih dosegel sedem golov in tri podaje.

Sergio Agüero bo moral po prvih informacijah počivati vsaj dva meseca. | Foto: Reuters Sergio Agüero bo moral po prvih informacijah počivati vsaj dva meseca. Foto: Reuters

Pogrešali ga bodo tudi v reprezentanci

Zelo ga bodo pogrešali tudi v argentinski reprezentanci, za katero je dosegel 34 golov. Agüero, ki je četrti strelec argentinske reprezentance, ne bom mogel igrati na prihodnjih dveh kvalifikacijskih tekmah za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Argentino čakata še tekmi proti Peruju in Ekvadorju.

Josep Guardiola | Foto: Reuters Foto: Reuters

Guardiola je lahko zaskrbljen

Nekaj ur pred tem je iz kluba prišla novica, da sloviti trener Josep Guardiola nekaj mesecev ne bo mogel računati na francoskega reprezentančnega branilca Benjamina Mendyja, ki si je strgal kolenske vezi desnega kolena. Ta naj bi imel v petek v Barceloni operacijo.

Ne spreglejte