Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
1. 9. 2010,
15.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 1. 9. 2010, 15.20

8 let

Rudar še išče zamenjavo za Kronavetra

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Izbranci Bojana Prašnikarja med reprezentančnim premorom ne mirujejo. Prav tako klubsko vodstvo, ki si prizadeva, da bi v Velenje prispela še ena okrepitev, napadalno usmerjeni zvezni igralec.

Čeprav je poletnega prestopnega roka uradno konec, saj se je na koledarju obrnil list z mesecem septembrom, Velenjčani še čakajo na novega igralca. ''Na tem delamo aktivno. Iščemo še enega ofenzivnega igralca na sredini. O imenih v tem trenutku še ne bi govoril, bomo pa počakali še nekaj dni. Res je, da je že konec prestopnega roka, vendarle pa lahko pogodbo z igralci, ki ji je pogodba s prejšnjim klubom že potekla, sklenemo tudi kasneje. Po izteku prestopnega roka,'' je sporočil športni direktor Rudarja Miran Jalušič in dodal, da po odhodu Roka Kronavetra v vrste nemškega drugoligaškega kluba Energie Cottbus ''knapov'' ni več zapustil nihče. Praznino, ki jo je povzročilo slovo Mariborčana, svojčas enega največjih slovenskih talentov, katerega je pot iz Ptuja pripeljala prav v prestolnico Šaleške doline, bi želeli Velenjčani odpraviti s prihodom novinca. Očitno ga bodo iskali v skupini igralcev, ki imajo pri odločitvi proste roke in so trenutno brez delodajalca.

Poškodba Grbiča, Mešić vedno bolje

Kar se tiče stanja v ekipi, ki v zadnjih krogih ni dočakala razloga, da bi se razveselila novih točk, največje težave pestijo Denisa Grbiča. Zvezni igralec ima počeno mišico (okrog 2 cm), zdravstvena služba pa se na vse pretege trudi, da bi bil nared že prihodnji teden, ko se bo Prašnikarjeva četa odpravila na nekajdnevne priprave v okolico Velenja, kjer naj bi poiskala prepotreben mir pred nadaljevanjem prvenstva.

''Grbič bo kmalu pričel s tekom, naslednji teden pa bo že lahko treniral s polno paro,'' napoveduje Jalušič in v isti sapi dodaja, da so ostali igralci dobro pripravljeni, vedno bolje tudi izkušeni napadalec iz BiH Mirza Mešić, ki je po daljšem obdobju okrevanja oddaljen le še trenutek do tega, da bo povsem nared na prvoligaške izzive.

Ne spreglejte