Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 2. 2017,
22.23

Osveženo pred

12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Bayern München Real Madrid Franck Ribery Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo PSG UEFA liga prvakov

Ponedeljek, 13. 2. 2017, 22.23

12 mesecev

Težave klubskih velikanov

Ronaldo treniral ločeno, Xabi odšepal, Thiago Silva izgubljen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Cristiano Ronaldo | Foto Reuters

Foto: Reuters

Pred sredino prvo tekmo osmine finala lige prvakov imajo skrbi zaradi poškodb v taborih münchenskega Bayerna in madridskega Reala. Parižani se bodo morali proti Barceloni znajti brez poškodovanega brazilskega branilca Thiaga Silve.

Pri Špancih je današnji trening ločen od soigralcev opravil prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, pri Nemcih pa je s treninga odšepal Xabi Alonso. A naj bi bila oba do srede nared za največje napore.

Portugalec je konec tedna na prvenstveni tekmi utrpel močan udarec v desno nogo, današnji trening pa je z rojakom Fabiom Coentraom opravil ločeno. Pri Madridčanih verjamejo, da bo Ronaldo do sredine tekme z Napolijem nared. Današnji trening je z ekipo opravil Valižan Gareth Bale, ki se vrača po trimesečni odsotnosti zaradi poškodbe. Bale za sredino tekmo ne bo pripravljen, so sporočili iz Reala.

Bayern ne bo v najmočnejši zasedbi

Franck Ribery je še poškodovan. | Foto: Reuters Franck Ribery je še poškodovan. Foto: Reuters Z današnjega treninga v Münchnu je odšepal Xabi Alonso, španski vezist je trčil z rojakom Javijem Martinezom in se z bolečim kolenom odpravil v slačilnico. Bayern je sporočil, da naj bi Alonso v torek spet treniral. Bavarci, v sredo se bodo pomerili z Arsenalom, bodo prvo tekmo osmine finala lige prvakov igrali brez še vedno poškodovanih Jeroma Boatenga in Francka Riberyja.

Brazilski branilec Thiago Silva je ponedeljkov zadnji trening na Parku princev spremljal na ob robu igrišču. Silva je izpustil že zadnji prvenstveni obračun Parižanov z Bordeauxem, v taboru PSG so upali, da bo za tekmo z Barcelono nared. PSG bo proti Barceloni igral tudi brez nekdanjega igralca katalonskega velikana Thiaga Motte, ki je kaznovan.

Ne spreglejte