Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 12. 2010,
18.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 1. 12. 2010, 18.38

8 let

Rok Štraus: Želim zapustiti Celje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Celjsko zasedbo, ki na lestvici kotira na povprečnem devetem mestu, želi zapustiti Rok Štraus. Ali odhaja v Watford, kjer je bil nedavno na preizkušnji, ni želel razkriti.

Nedavno se je namreč na preizkušnji na Otoku mudil Rok Štraus, ki je pri Watfordu opravil zgolj en trening, njegova usoda o selitvi v Anglijo pa bo več ali manj znana v bližajočem se zimskem prestopnem roku. "O tem ne smem nič govoriti," je morebitno selitev na angleške zelenice za Sportal sila skrivnostno pokomentiral celjski nogometaš, ki se je na Otok odpravil z dogovorom kluba.

Nekoč v Italiji, kje v prihodnje?

Otrok Maribora si, kot sam pravi, želi, da bi se poslovil od igranja v mestu ob Savinji:

"Upam, da bom odšel. Če mi ne bo uspelo, pa bom ostal in klub zapustil takrat, ko mi poteče pogodba. Želim si namreč oditi, vse pa je odvisno od kluba, na katerega sem še pogodbeno vezan," pravi 23-letnik, ki se je v "knežje mesto" preselil januarja leta 2008, v svoji karieri pa se je silno hitro preizkusil na Apeninskem polotoku, kjer je bil član Interja, Messine, Brescie in Salernitane Calcio.

Ekipa si zasluži višje mesto

Nekoč sila obetaven nogometaš je v tej sezoni odigral zgolj osem tekem od prve minute in dosegel zadetek proti lendavski Nafti. Kako na svoje igre gleda Štajerec? "Nisem zadovoljen s svojimi predstavami, v pretekli sezoni je bilo namreč bolje. Letos tudi nisem kaj veliko igral," je razkril Štraus, ki je glede predzadnjega mesta na lestvici CM Celja dodal: "Položaj ni najbolj rožnat in vsekakor si ekipa glede na igralsko zasedbo zasluži več. Upam, da se bomo na lestvici čim prej dvignili, ker si ne zaslužimo tega mesta, kjer smo.

"Celjskim grofom" po Milanu Đuričiću in Damjanu Romihu sedaj dirigira že tretji strateg, Stane Bevc. Kaj o zamenjavi trenerjev pravi Mariborčan? "Tega ne bi komentiral, ker je to stvar uprave in ona najbolje ve, kaj je dobro za klub," je dejal Štraus, ki nam je za konec razkril še cilje celjske zasedbe: "Boriti se za višja mesta, kot smo sedaj. Kaj bo na koncu, pa bomo videli," je zaključil celjski vezist.

Ne spreglejte