Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2017,
19.30

Osveženo pred

6 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Radomlje NK Koper

Petek, 12. 5. 2017, 19.30

6 let, 11 mesecev

Poročilo s tekme Radomlje : Koper

Radomlje doživele še 24. poraz v sezoni #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Radomlje | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so v 33. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Kopru z 0:4 (0:2).

Koprčani so v Radomljah pričakovano zmagali in se po nepolnem 33. krogu po številu točk izenačili s petouvrščenimi Celjani, ki bodo drevi gostili Krčane, medtem ko so domači igralci doživeli že 24 poraz v tej sezoni in so na zadnjem mestu prvenstvene lestvice.

Uvod v tekmo je bil izjemno živahen, Koprčani pa so povedli po pičlih treh minutah. Večino dela je opravil Ruben Belima, po njegovi asistenci pa Sandiju Križmanu ni bilo težko zadeti za 1:0. Le dve minuti kasneje pa bi domači nogometaši lahko izenačili, strel Marka Nunića pa je v zadnjem trenutku zaustavila ožja obramba gostov. Primorci bi v 12. minuti lahko povišali vodstvo, a je Senijad Ibričić po strelu z glavo zadel okvir vrat.

Radomljani so v nadaljevanju skušali izenačiti, a si zrele priložnosti za zadetek niso priigrali, na drugi strani pa je Aljaž Ivačič v 23. minuti zaustavil močan in natančen strel Belime. Le pet minut kasneje je domači vratar naredil grobo napako, a Križman ni izkoristil Ivačičevega nepotrebnega "izleta" in je s 30 metrov zgrešil prazna vrata. Ivačič je svojo napako popravil pet minut kasneje, ko je bravurozno zaustavil močan strel Nermina Hodžića, nemočen pa je bil v 36. minuti, ko je Matej Pučko dosegel drugi koprski zadetek z velike razdalje

Vrhunci s tekme:

V drugem polčasu so varovanci gostujočega trenerja Igorja Pamića imeli vse niti igre v svojih nogah in v 56. minuti po nasprotnem protinapadu prek Belima povišali na 3:0. V 64. minuti je Hodžić storil prekršek v svojem kazenskem prostoru, po katerem je glavni sodnik Vojko Goričan pokazal na 11-metrovko, a je strel Igorja Barukčića zaustavil do tedaj dokaj nezaposleni koprski vratar Marijan Antolović. Končni izid za prepričljivo koprsko zmago je v sodnikovem podaljšku postavil rezervist Theofanis Tzandaris.

Kalcer iz Radomelj bo v prihodnjem krogu gostoval v Krškem, Koper pa bo gostil ljubljansko Olimpijo. Obe tekmi bosta v torek, 16. maja.

Kalcer Radomlje - Koper 0:4 (0:2)

Športni park Radomlje, gledalcev 400, sodniki: Goričan (Loče pri Poličanah), Friš (Sladki Vrh), Podobnik (Veliki Gaber).

Strelci: 0:1 Križman (3.), 0:2 Pučko (36.), 0:3 Belima (56.), 0:4 Tzandaris (90)..

Kalcer Radomlje: Ivačič, Primc (od 59. Babunski), Jazbec, Ejup (od 46. Marinšek), Jakovljević, Kovjenić (od 47. Krcič), Barukčić, Gajić, Cerar, Janković, Nunić.

Koper: Antolović, Horvat, Gregov, Datković, Pučko, Belima (od 60. Krivičič), Hodžić (od 69. Tzandaris), Kokorović, Pekuson (od 75. Vekić), Križman, Ibričić.

Rumeni kartoni: Krcič; Hodžić, Horvat.
Rdeči karton: /.
Ne spreglejte