Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2013,
17.30

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

PSG David Beckham Thiago Silva Thiago Motta Carlo Ancelotti Lucas Moura

Ponedeljek, 11. 2. 2013, 17.30

4 leta, 6 mesecev

PSG brez Beckhama, Motte in Silve, brazilski dribler bo debitiral

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pariški PSG bo v torek v prvi tekmi osmine finala nogometne lige prvakov, ki jo boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Planet TV, v Valencii gostoval oslabljen.

Ekipa Carla Ancelottija, ki je vodilna v francoskem prvenstvu, bo pri Valencii gostovala brez dveh pomembnih nogometašev, branilca Thiaga Silve, ki je poleti v astronomskem prestopu prišel iz Milana, in vezista Thiaga Motte, nekdanjega nogometaša Interja in Barcelone. Oba sta poškodovana in še nista okrevala. Parižani bodo v Valencii nastopili tudi brez angleškega zvezdnika Davida Beckhama, ki je pogodbo podpisal januarja. Nekdanji član Reala Madrida, Manchestra Uniteda in Milana pridno trenira in bi utegnil debitirati kaj kmalu, a tokrat še ne bo v kadru ekipe, ki bo gostovala na Mestalli.

Brazilec v Parizu živi sanje

Bo pa zato v Valencii zagotovo nastopil Lucas Moura, za katerega so Parižani v zimskem prestopnem roku odšteli kar 40 milijonov evrov. Mladi brazilski dribler, ki zagotavlja spektakel, se je v nekaj tednih, ki jih je preživel v francoski prestolnici, odlično znašel. V petih prvenstvenih nastopih je prispeval štiri podaje, enkrat je zaigral tudi v pokalu. Na krstni zadetek še čaka. Dvajsetletni nekdanji član Sao Paula bo zagotovo ena izmed največjih nevarnosti za branilce Valencie, te dni pa je spregovoril o obdobju, ki ga je doslej prebil v PSG. Zanj bo torkova tekma seveda prva v elitni evropski nogometni ligi prvakov. ''Pri PSG se počutim odlično. Živim svoje sanje. Nikoli ne bom pozabil trenutka, ko sem debitiral v dresu PSG. Navijači so me sprejeli odlično, tudi s soigralci se dobro razumem. Enostavno uživam. Zdaj me čaka še debi v ligi prvakov, o čemer sem sanjal od malih nog. Komaj čakam tekmo v Valencii. Imam občutek, da utegnemo s PSG letos v ligi prvakov priti zelo daleč,'' je povedal krilni napadalec bogatega francoskega prvoligaša, ki ga bo v torek lahko spoznala celotna nogometna Evropa.

Ne spreglejte