Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 2. 2016,
16.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ezekiel Henty Moskva

Petek, 19. 2. 2016, 16.58

6 let, 6 mesecev

Pet milijonov evrov vredni Henty že poziral z dresom Lokomotive

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Potem ko je bilo že več dni jasno, da bo Olimpija po Andražu Šporarju prodala še enega svojega nogometaša, je stvar zdaj uradna. Za spletno stran je potrdil, da odškodnina znaša pet milijonov evrov.

Moskovski klub Lokomotiva je namreč na svoji spletni strani objavil, da je sklenil pogodbo z nigerijskim nogometašem Ezekielom Hentyjem. Moskovski klub je sporočil, da je sklenil večletno pogodbo z 22-letnim dosedanjim članom Olimpije. Dolžine trajanja pogodbe ali finančnih podrobnosti Rusi niso sporočili, so pa zapisali, da je Henty že obiskal stadion in muzej kluba ter se seznanil z uslužbenci. Že v kratkem pa naj bi opravil tudi prve treninge.

Эзекиэль Хенти – игрок «Локомотива»!Комментарий новичка и спортивного директора клуба Кирилла Котова – по ссылкеhttp://www.fclm.ru/ru/publications/news/12397

Objavil/a FC Lokomotiv Moscow dne 19. februar 2016

"Dobrodošel, Ezekiel Henty"

"Vesel sem, da sem našel novo ekipo. Tudi Moskva me je navdušila, zelo veliko in lepo mesto je. Lokomotiva pa je tudi velik klub in upam, da se bom hitro vključil v ekipo ter spoznal način igranja, preden prvič zaigram," je Henty dejal za spletno stran novega kluba. V pogovoru za stran starega pa je potrdil, da odškodnina zanj znaša pet milijonov evrov.

"Dobrodošel, Ezekiel Henty. Gre za mladega in hitrega nogometaša, ki lahko prevzame katerokoli vlogo v napadu. Upam, da bo prestop v naš klub videl kot napredek in da se zaveda, kaj od njega pričakujemo," pa je novinca pospremil športni direktor Kiril Kotov. V Moskvi so Hentyju namenili dres s številko 45.

Slovenski mediji so pred dnevi že poročali, da se obeta med pet in šest milijonov evrov "težak" prestop Ezekiela Hentyja, jeseni še Šporarjevega partnerja v napadu. Šporar se je že pred Nigerijcem preselil v Basel.

Ne spreglejte