Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Ponedeljek,
13. 2. 2012,
9.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Joc Pečečnik NK Bravo

Ponedeljek, 13. 2. 2012, 9.51

8 let

Pečečnik čaka na Park, Interblock združen z Bravom

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Interblock in Bravo se bosta čez pol leta združila v klub Bravo Interblock. Predsednik bo Darko Klarič, Joc Pečečnik pa se bo aktivneje vključil v delovanje, ko bo zgrajen Bežigrajski športni park.

Slovenski podjetnik Joc Pečečnik se ne umika iz slovenskega nogometa. Predsednik NK Interblock in direktor družbe Bežigrajski športni park (BŠP) še vedno verjame v pozitiven razplet in začetek izgradnje športnega kompleksa na mestu, kjer neslavno propada Plečnikova podrtija. Ko se bo na področju izgradnje nove infrastrukture premaknilo na bolje, se bo tudi aktivneje vključil v delovanje kluba, do takrat pa bo vajeti v združenem klubu Bravo Interblock vlekel Darko Klarič. ''Najnovejšo odločitev Joca Pečečnika razumem in jo tudi sprejemam. Seveda bi si želel, da bi imel za nogomet več časa in bi lahko skupaj uresničila njegove drzne, inovativne in dobre ideje. Kot pravi sam, se bo v klub čez čas vrnil, takoj ko bo znana usoda po mojem mnenju odličnega projekta bežigrajskega športnega parka. Iz vsega srca si želim, da bo realiziral svoj življenjski projekt. Prepričan sem, da bova oba še naprej odlično sodelovala in upam, da bo čez čas, ko bo dokončal svoje projekte, spet prevzel funkcijo predsednika,'' je dejal predsednik NK Bravo, ki bo v prihodnji sezoni (2012/13) z Interblockom združil piramido selekcij, v pravno organizacijskem smislu pa bo ostal klub Bravo Interblock, tudi pravni naslednik obeh klubov.

V spomladanskem delu sezone 2011/2012 bosta oba kluba samostojno nadaljevala z delom in nastopanjem v vseh selekcijah, v katerih sta nastopala doslej. Vrnitev Pečečnika na predsedniško mesto nogometnega kluba torej pogojuje začetek izgradnje bežigrajskega športnega kompleksa. Po njegovem mnenju napovedana politika nove vlade Republike Slovenije obljublja hitrejše reševanje projektov, ki so dobri in ustvarjajo nova delovna mesta ter dodano vrednost.

''Izgradnja BŠP lahko predstavlja enega od mozaikov uspeha nove vlade. Projekt predstavlja delo za podjetja, katerih dejavnost je v krizi, hkrati pa govorimo o projektu, ki je zasnovan v sodelovanju s svetovno znanimi strokovnjaki, povezan s svetovno znanimi in uspešnimi partnerji in si zasluži umestitev v življenje glavnega mesta Slovenije, saj predstavlja največji javni prostor za druženje otrok in družin,'' črpa optimizem eden najbogatejših Slovencev, ki z novo športno pridobitvijo noče postati tekmec štadionu v Stožicah. ''Ne potrebujemo še enega štadiona, ki nima dovolj dogodkov, da bi ekonomsko lahko živel samostojno, ampak bo s svojimi vsebinami poskrbel za stalno prisotnost obiskovalcev, ki ga bodo klicali Park,'' je razodel idejo.

Ne spreglejte