Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
1. 8. 2008,
20.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 20.33

8 let

Panikvar: Vsake tradicije je enkrat konec

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Primorja se bodo v 3. krogu PrveLige Telekom Slovenije podali na gostovanje v Lendavo, kjer jih bo pričakala petouvrščena Nafta. Leon Panikvar vseeno ne skriva optimizma ...

Nogometna odprava iz Ajdovščine je odpotovala na severno-vzhodni del Slovenije že v petek in se ustavila na zdaj že skoraj tradicionalnem postanku v Ljutomeru. ''Rdeče-črni'' ne skrivajo optimističnih želja. ''V Lendavo smo odpotovali z željo, da nekaj naredimo. Počasi bi že moral priti čas, da 'nekaj' zmagamo in si naberemo nekaj točk. Glede na to, da sem pred kratkim slišal, da Primorje v slovenskem prvenstvu v Lendavi še nikdar ni zmagalo, sem vedno bolj prepričan, da se bo v soboto ta tradicija končala. Vsake tradicije je enkrat konec. Zato pa so na svetu ...,'' je povedal za Sportal Leon Panikvar, ki je pri Ajdovcih zadolžen za levo igralno stran.

Nafta se je okrepila

Pogled na prvoligaško razpredelnico priča, da je Nafta pred srečanjem s Primorjem favorit. Tudi zaradi prednosti domačega igrišča in zvestega občinstva. ''Pa še kaj drugega ... Nafta se je v prestopnem roku zelo dobro okrepila. Prišlo je kar nekaj nogometašev, ki so pustili svoje bogate sledi v slovenskem nogometu. Ne glede na vse še vedno ostajam prepričan, da bomo iz Lendave odnesli pozitiven rezultat. O načinu igre se bomo dogovorili pred tekmo, vsekakor pa ne bomo šli z glavo skozi zid. Malce bomo počakali, nato pa videli, s kakšno igro velja poizkusiti do polnega uspeha,'' je dejal nekdanji igralec Aluminija, Maribora in Bele krajine.

Brez poškodovanih

Izbranci Pavla Pinnija, ki je na trenerskem stolčku pred začetkom sezone zamenjal Borivoja Lučića so trdno odločeni, da si bodo v 3. krogu priigrali prvi paket treh točk. Po porazu v Domžalah in ''nesrečnem'' domačem remiju z Interblockom ... ''V slačilnici vlada dobro vzdušje. Vse je v najlepšem redu. Srčno upam, da bo tako ostalo tudi v bodoče,'' je izpovedal še eno izmed želja 25-letni nogometaš.

Prvi strateg Primorja bo lahko v Lendavi računal na vse kandidate, saj je v tem trenutku seznam poškodovanih igralcev povsem prazen. Za tekmo v Lendavi, ki se bo v soboto pričela ob 18. uri, bo nared tudi ''povratnik'' Dalibor Teinović. Glavni sodnik srečanja bo Davor Drečnik.

Ne spreglejte