Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
27. 7. 2016,
9.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

West Ham Kenan Horić nogomet Liga Europa NK Domžale Luka Elsner

Sreda, 27. 7. 2016, 9.12

6 let, 7 mesecev

Trening Domžal v Stožicah

Optimistični Domžalčani preizkusili zelenico v Stožicah #foto

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

V četrtek bomo v Stožicah priča pravemu evropskemu spektaklu. Na njej pa, zanimivo, ne bo sodelovala Olimpija, ampak nogometaši iz sosednjih Domžal, ki bodo gostili znameniti angleški klub West Ham. Četa Luke Elsnerja je v torek na prelepem športnem objektu opravila tudi trening.

Slovenski nogometni prvoligaš Domžale bo v četrtek igral prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij za evropsko ligo. Žreb je Domžalčanom namenil uglednega tekmeca, in sicer londonski West Ham United, sedmouvrščeno moštvo pretekle sezone angleške lige. Vloga favorita je jasno na strani Angležev, Domžalčani pa bodo poskušali čim dražje prodati svojo kožo.

Pred treningom so Domžalčani stopili pred sedmo silo. Delovali so zelo optimistično. | Foto: Pred treningom so Domžalčani stopili pred sedmo silo. Delovali so zelo optimistično.

"Prepričan sem, da s pravim pristopom, enormno željo lahko prikažemo nekaj dobrega," poudarja trener Domžal Luka Elsner. | Foto: "Prepričan sem, da s pravim pristopom, enormno željo lahko prikažemo nekaj dobrega," poudarja trener Domžal Luka Elsner.

"Vzdušje v ekipi je res odlično. Zavedamo se, kdo prihaja v Stožice, a nimam česa izgubiti," je svojega trenerja dopolnil kapetan Kenan Horić, ki si želi, da bi na štadion prišlo čim več gledalcev. | Foto: "Vzdušje v ekipi je res odlično. Zavedamo se, kdo prihaja v Stožice, a nimam česa izgubiti," je svojega trenerja dopolnil kapetan Kenan Horić, ki si želi, da bi na štadion prišlo čim več gledalcev.

Po tiskovni konferenci je sledilo tudi spoznavanje z zelenico v Stožicah. Domžalčani jo resda poznajo z gostovanj pri Olimpiji, še nikoli pa na njej niso igrali kot domačin. | Foto: Po tiskovni konferenci je sledilo tudi spoznavanje z zelenico v Stožicah. Domžalčani jo resda poznajo z gostovanj pri Olimpiji, še nikoli pa na njej niso igrali kot domačin.

West Ham ima skoraj 26-krat dražjo ekipo kot Domžale. | Foto: West Ham ima skoraj 26-krat dražjo ekipo kot Domžale.

Francoski vratar Axel Maraval bo imel zagotovo že na prvi tekmi veliko dela, a bo naredil vse, da za njegovim hrbtom konča čim manj žog. | Foto: Francoski vratar Axel Maraval bo imel zagotovo že na prvi tekmi veliko dela, a bo naredil vse, da za njegovim hrbtom konča čim manj žog.

Tekma med Domžalami in West Hamom bo v četrtek, začela pa se bo ob 20.45. | Foto: Tekma med Domžalami in West Hamom bo v četrtek, začela pa se bo ob 20.45.

 

Ne spreglejte