Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Četrtek,
14. 8. 2014,
14.52

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija Dejan Djermanović NK Celje

Četrtek, 14. 8. 2014, 14.52

8 let, 1 mesec

Olimpija mu ni bila usojena, zdaj je v Celju in želi premagati Maribor

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Napadalec Dejan Djermanović želi čim prej pozabiti na obdobje, ki ga je preživel pri Olimpiji. Ko se je vrnil iz Bolgarije, je pričakoval veliko več od tistega, kar je dočakal. Zdaj se seli v Celje.

Poškodbe, neigranje, nestrinjanje z odločitvami vodstva o nižanju plače ter treniranje po individualnem programu … Preveč se je nabralo negativne energije, da bi lahko Dejan Djermanović potegnil črto in dejal, da je zadovoljen s tem, kar je prispeval pri Olimpiji. Čeprav je Ljubljančan zaljubljen v zeleno-bele barve, mu Olimpija (za zdaj) ni bila usojena, zato se je odločil za krajšo spremembo klubskega okolja. Ker je ljubljanski klub v zadnjem času kupil še nekaj napadalcev, po daljši odsotnosti pa se vrača tudi Enis Đurković, je bila gneča prevelika, da bi se izplačalo še naprej vztrajati v Stožicah. Djermanović je želel igrati, zato sta se vodstvi Olimpije in Celja dogovorili, da se do konca jesenskega dela preizkusi v celjskem dresu. "Vesel sem, da bom lahko v nadaljevanju sezone igral v Celju, kjer bom del mlade in izredno talentirane ekipe, ki je na prvih obračunih sezone nedvomno dokazala svojo kakovost. Ponuja se mi dobra priložnost, ki jo bom skušal izkoristiti z dobrim delom na treningih, seveda pa bom tudi na tekmah vselej dal vse od sebe," sporoča napadalec, ki so ga v zadnjih sezonah pestile številne zdravstvene težave.

"Maribor je brez dvoma favorit"

Šestindvajsetletni nogometaš je pred leti že blestel v neposredni bližini Celja, ko je bil svoj čas najboljši strelec Rudarja. Bo tako uspešen tudi v knežjem mestu? Če bo zadovoljil okus trenerja Simona Rožmana, bo za rumeno-modre, ki so nanizali dve zaporedni zmagi, debitiral že na prestižnem štajerskem derbiju. V Celje prihaja evropski Maribor. "Maribor je izjemno kakovostno moštvo, ki je svojo moč že večkrat dokazalo tudi v evropskih pokalih. Na tej tekmi so brez dvoma favorit, a kljub temu menim, da lahko ob borbeni predstavi iztržimo dober rezultat. Med igralci vlada močna želja, da bi se niz pozitivnih rezultatov nadaljeval tudi v soboto," napoveduje nova okrepitev celjskega kluba. Pred nekaj dnevi je iz Celja v Ljubljano prispel Miha Zajc, Olimpija pa je plačala odškodnino, ki naj ne bi bila majhna, v obratno smer pa je krenil Djermanović. Se jima bosta potezi obrestovali?

Ne spreglejte