Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 4. 2016,
17.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Ranko Stojić Milan Mandarić Olimpija nogomet

Sreda, 20. 4. 2016, 17.03

6 let, 6 mesecev

Olimpija odslovila direktorja, prihaja Italijan?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Le dva dni po tem, ko je Milan Mandarić, predsednik Olimpije, medijem pojasnil dogovorjeni odstop Marka Nikolića, je sledil še konec sodelovanja z direktorjem Rankom Stojićem.

"Razočaran sem, ker nismo mogli najti pravega ravnotežja. Ne bom rekel, da sem izkoristil, kar se je dogajalo z Markom Nikolićem. Odhod Stojića bi se lahko zgodil pred tremi meseci ali čez tri mesece. Položaj je takšen, da stvari vidiva v drugačni luči. Tako je bolje zame in zanj. Prioriteta nisem jaz, ampak klub. Potrebujem veliko energije. Lažje mi je s takšno odločitvijo kot brez nje," je svojo odločitev glede razhoda z direktorjem utemeljil Mandarić.

Nobena skrivnost ni, da nista bila vselej enotnih mnenj: "Stojić je prispeval k rezultatom, a če bi šlo vse gladko, jaz ne bi sedel tukaj iz tega razloga."

 

 | Foto:

Prihaja Vanoli?

Mandarić je potrdil, da je nekdanji trener Kopra Rodolfo Vanoli kandidat za trenersko klop. Z njim se bo sestal še danes. Italijanova prednost je poznavanje slovenskega prizorišča. Šest tekem pred koncem v bitki za naslov prvaka ni časa za učenje in privajanje.

Vanoli bi bil že tretji trener Olimpije to sezono po Marijanu Pušniku - njegova vrnitev ni ena od možnosti - in Marku Nikoliću.

"Šele včeraj in danes sem malo razmišljal o trenerju. Upam, da bomo z malo sreče našli pravega človeka. Veliko kandidatov bi rado prišlo, ampak junija, ko se začnejo priprave, kar so pošteno povedali. Bojijo se, da ne bodo zadovoljivo opravili dela," je še dejal Olimpijin predsednik na temo trenerja.

Lazovića ni in ga ne bo

Srbski napadalec Danko Lazović ni in ne bo zaigral za Olimpijo. Kariero bo nadaljeval drugje. Kljub veliki želji zaradi administrativne napake ni smel obleči zeleno-belega dresa.

Tvitospektiva z @UrosIskra:




























Več sledi.
Ne spreglejte