Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2017,
13.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,95

1

Natisni članek

Lucas Hernandez Atletico Madrid nogomet nasilje

Petek, 3. 2. 2017, 13.47

6 let, 6 mesecev

Škandal v Atleticu: Oblakov soigralec pretepel dekle in končal v zaporu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,95

1

Lucas Hernandez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kot da že tako nima dovolj težav s poškodbami, med dlje časa odsotnimi je tudi slovenski vratar Jan Oblak, je trenerja madridskega Atletica Diega Simeoneja doletel nov šok. Mladi branilec Madridčanov Lucas Hernandez je pristal v zaporu, ker se je fizično znesel nad svojim dekletom.

Praktično vsi španski mediji danes pišejo o škandalu, ki pretresa finalista pretekle sezone lige prvakov. Atleticov branilec Lucas Hernandez je danes ponoči pristal v zaporu, potem ko je pretepel svoje dekle.

Okoli poltretje ure ponoči je 20-letni branilec v madridski četrti Molino de la Hoz, kjer živi, močno vinjen prišel domov in se znesel nad svojim dekletom, ki je pristala v bolnišnici, kjer so jo oskrbeli. K sreči poškodbe, ki ji jih je zadal njen fant, niso bile hujše narave.

Posredovala je tudi policija in Hernandeza pridržala v zaporu.

Težavam Diega Simeoneja ni videti konca. | Foto: Reuters Težavam Diega Simeoneja ni videti konca. Foto: Reuters

Nov udarec za Diega Simeoneja

Zdaj mladega nogometaša, ki je produkt Atleticove mladinske šole in je v članskem moštvu debitiral leta 2014, čakajo resne posledice. Za svoje nespametno dejanje bo moral odgovarjati na sodišču, prav tako je jasno, da se bodo po takem incidentu morali odzvati tudi pri Atleticu, pri katerem se za zdaj še niso oglasili.

Atletico bo v soboto v 21. krogu španske lige doma gostil Leganes. Pred tekmo bo danes na novinarski konferenci nastopil njegov trener Diego Simeone. Zanimivo bo poslušati, kaj bo povedal o incidentu, ki si ga je privoščil njegov varovanec.

Hernandez, sicer mladi francoski reprezentant, je v tej sezoni za Atletico odigral enajst tekem. Šest v prvenstvu, štiri v pokalu in eno v ligi prvakov. Do zdaj je za Atletico v vseh tekmovanjih nastopil na 31 tekmah.

Dolg seznam odsotnih pri Atleticu

Atletico, ki je trenutno na četrtem mestu prvenstvene lestvice v Španiji, ima v zadnjem času veliko težav z odsotnostmi številnih nosilcev.

Že dlje časa je poškodovan slovenski vratar Jan Oblak. Odsotni so tudi izkušeni portugalski vezist Tiago, argentinski vezist Augusto Fernandez in urugvajski branilec Jose Gimenez, ki so prav tako poškodovani. Še en vezist, Thomas Partey, trenerju ni na voljo, ker z Gano nastopa na afriškem pokalu narodov v Togu.
Ne spreglejte