Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 7. 2017,
17.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,20

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Lionel Messi Lionel Messi Antonella Roccuzzo David Silva Jürgen Klopp Rio Ferdinand Paulo Dybala Ivan Perišić Kate Wright Valerij Bojinov

Ponedeljek, 3. 7. 2017, 17.45

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Ni se izkazal: ''Messi, pokazal ti bom, kako se stvari streže.'' #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,20

Kaj smo na spletu na nogometnem terenu opazili v zadnjem tednu? Pred vami je ponedeljkov Sportalov izbor z družabnih omrežij.

Poročni poljub za pozabo

Eden najboljših nogometašev na svetu Lionel Messi se je pretekli konec tedna poročil s svojo dolgoletno sopotnico Antonelo Roccuzzo. Argentinski mediji so poroko dobitnika petih zlatih žog označili za poroko stoletja, a vse ni bilo tako popolno. Kritiki, ki so pregledali vsak premik Messija, so se zapičili v njegov ples, še posebej pa jih je zmotil poljub.

''Tako suveren na igrišču, tukaj pa takole,'' je zapisal eden, spet drugi se je ponudil, da Argentincu pokaže, kako se stvari streže, spet tretji, da je bil to najslabši poročni poljub vseh časov.

Je bil to najslabši poročni poljub vseh časov?

  • Ne.
    33,23 %
    103 glasov
  • Da.
    66,77 %
    207 glasov
Oddanih 310 glasov

Zvezdniku Juventusa uspelo nemogoče

Zvezdnik Juventusa Paulo Dybala je na dobrodelni tekmi v rodnem mestecu Laguna Larga pri Cordobi dosegel zadetek, ob katerem so se prav vsi prijeli za glavo. Ob prekršku v bližini kazenskega prostora so se vsi igralci nasprotne ekipe zgrnili v gol, na pomoč so prišli tudi trenerji, a vseeno niso mogli preprečiti zadetka.

Odlični mladi napadalec ni imel veliko prostora, saj je bilo v golu več kot 20 ljudi, a ga je vseeno našel in žoga je zletela v okvir vrat.

Zaradi odbojke jezni na Hrvata

Hrvaški nogometni zvezdnik Ivan Perišić je pretekli konec tedna v Poreču izpolnil dolgoletno željo. S pomočjo organizatorja velikega turnirja odbojke na mivki, ki je nogometaša Interja povabil na glavni turnir, je meril moči z najboljšimi igralci tega športa in kljub trem porazom navdušil tamkajšnje občinstvo. 

Kot kaže, pa nad vsem tem niso bili navdušeni pri Interju, ki bodo Hrvata očitno kaznovali. Nemški Bild poroča, da se bodo pri Interju zaradi izpostavitve nevarnosti poškodbam najprej pogovorili z Hrvatom, nato pa ustrezno ukrepali. Zanimivo je, da manj nevarnega športa, kot je odbojka na mivki, skorajda ni, je pa res, da bi se lahko Perišić zaletel v drog, ki drži mrežo, a še ta je obložen z varnostno peno.

Kot vedno se tudi tukaj zdi, da so vse skupaj napihnili tudi mediji, saj si Inter neizmerno želi zadržati Hrvata v svojih vrstah, s takimi ukrepi bi se lahko njun odnos hitro spremenil. Nenazadnje se za Perišića še vedno zanimima veliki Manchester United.

Če vam bo kdaj vroče …

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je skupaj z ženo Ullo Sandrock in prijatelji zadnje dni počitnic preživel na Ibizi. Nemški trener se je z visokimi temperaturami spopadel s kozarci penine in pokrivalom v obliki dežnika. Ni kaj, super ideja, če vam bo kdaj vroče.

Obeta se nov umetniški kiks

Potem ko se krohot po razkritju doprsnega kipa Cristana Ronalda na njegovi rodni Madeiri še ni dobro polegel, se obeta nova tarča za posmeh. V izdelavi je kip Zlatana Ibrahimovića, ki ga bodo postavili na Areni Prijateljev na Švedskem, za zdaj je narejena le glava, ki pa na prvi pogled ni videti kot pravi Ibrakadabra. A pustimo negativce, če je všeč Zlatanu, je všeč tudi nam.

''Simbol Švedske je skoraj dokončan,'' je na Instagramu objavil 35-letni nogometaš, ki se počasi vrača po poškodbi kolena in išče novega delodajalca. Ravno v petek mu je z Manchester Unitedom potekla pogodba, ki je rdeči vragi niso želeli podaljšati. 

 

The symbol of Sweden is almost done #mystatue #proud #lifework

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Pokazala sta se že v javnosti

Nekdanji nogometaš Rio Ferdinand, ki zdaj opravlja službo strokovnega komentatorja, in zvezdnica resničnostnega šova Towie Kate Wright sta potrdila, kar se šušlja že mesece. Govorice o njuni zvezi so se pojavile marca, ko je nekdanji nogometni zvezdnik preživel noč pri prelestni Kate, a do zdaj se ni vedelo, kdo pije in kdo plača.

Par se je najbrž odločil, da še malo počaka, saj je Ferdinand zaradi hude bolezni leta 2015 izgubil dolgoletno sopotnico Rebecco, a zdaj je očitno napočil čas, da 38-letni Rio zaživi novo življenje. Tabloidi so nov par na nogometni estradi opazili v enem izmed barov v Londonu in zdaj so prepričani, da je zveza tudi uradno potrjena.

 

Cocktail time 🍹

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

 

Lifestyle Workout Plan coming soon... 💪🏽

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

 

The right kind of holiday blues @LipsyLondon 💙 #mylipsylook

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

Ne boste ga prepoznali

Zvezdnik Man Cityja in španske reprezentance David Silva, ki so ga vrsto let krasili malce daljši lasje, se je ostrigel povsem na kratko, tako da ga je kar težko prepoznati. ''Svež videz pred novo sezono,'' je zapisal španski vezist.

Kdor zna, pač zna

Na tekmi legend Barcelone in Manchester Uniteda je za obilico lepih potez poskrbel brazilski nogometni virtuoz Ronaldinho, ki se je tokrat spravil na 43-letnega Šveda Jesperja Blomqvista in ga osmešil. Šved se je po preigravanju med nogami znašel celo na tleh. 

V Čilu med nogometom ustavili tudi operacijo

Južnoameričani so nori na nogomet. Ne samo v Braziliji in Argentini, ko se igra nogomet, se ustavi čas tudi v Čilu. Dokaz, da je to tako, kaže tudi posnetek iz operacijske sobe v Čilu, kjer so zdravniki kar med operacijo gledali polfinale pokala konfederacij med Čilom in Portugalsko.

O zmagovalcu so odločali streli z bele točke in ko je čilski vratar Claudio Bravo obranil odločilno enajstmetrovko, se je začelo slavje ob uvrstitvi v finale tudi v operacijski sobi. Poglejte si ta zanimiv in za mnoge tudi zelo neodgovoren prizor.  

Lepotica, zaradi katere dolgo ni hotel zapustiti Partizana

Bolgarski nogometaš Valerij Bojinov se je v soboto dogovoril za sodelovanje s švicarskim Lozanom. ''Zahvaljujem se Biljani, ki mi je ponovno uredila odlično pogodbo,'' je zapisal nekdanji napadalec Juventusa in Manchester Cityja, med letoma 2015 in 2017 pa je branil barve beograjskega Partizana, kjer pa se ni znašel najbolje.

Vseeno ekipe črno-belih dolgo ni hotel zapustiti, saj je v Beogradu spoznal dekle, ki je danes ne samo njegova partnerica, ampak tudi njegova zastopnica. To, kar je za Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola ali za Cristiana Ronalda Jorge Mendes, je Biljana za Bojinova – torej superagentka, ki je za nameček še odlično videti.

 

#mynewhomecity #welcometoanewworld #veryfriendlypeople #meizhou #china🇨🇳

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on

 

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on

 

GN ❤

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on

 

#tb

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on

 

#Repost @aleroma2407 with @repostapp ・・・ Ljubav stigla❤️❤️❤️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on

Ne spreglejte