Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
23. 1. 2017,
13.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

Ivica Guberac NK Olimpija NK Olimpija Milan Mandarić Prva liga Telekom Slovenije

Ponedeljek, 23. 1. 2017, 13.30

6 let, 6 mesecev

Izkušeni vezist želi ostati v tujini

Navijačem Olimpije ni treba skrbeti, Ivice Guberca ne bo v Stožice

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Ivica Guberac | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Pri Olimpiji so potrdili, da so si želeli v klub pripeljati izkušenega primorskega vezista Ivico Guberca, a hkrati sporočili, da 28-letnega nekdanjega kapetana Kopra v Stožice ne bo.

Da se prestop ne bo zgodil, je poskrbel kar igralec sam, ki se je Olimpiji zahvalil za ponudbo, a dejal, da si še naprej želi igrati v tujini. Velika večina navijačev Olimpije si prestopa ni želela, kar so najzvestejši navijači Ljubljančanov Green Dragons dali jasno vedeti tudi z izjavo za javnost.

"Olimpiji bi se želel zahvaliti za izkazano zanimanje in s tem spoštovanje. Sem na vrhuncu svoje nogometne poti, zato bi rad nadaljeval preizkušanje v tujini. Predsedniku Mandariću sem svojo odločitev že sporočil in klubu obenem zaželel, da maja visoko dvigne pokal državnih prvakov," je povedal Ivica Guberac, ki je po letih igranja v Kopru v zadnjem letu igral najprej na Cipru in potem še v Rusiji.

Da si ga je res želel v svojem klubu in da govorice o njegovem prihodu niso bile lažne, je potrdil tudi predsednik Olimpije Milan Mandarić, ki je izkušenega vezista označil za nogometaša, čigar kakovost nikoli ni bila sporna. So bile pa zato za navijače sporne nekatere izjave o Olimpiji, ki jih je dajal v preteklosti, pa tudi težave z zakonom, ki jih je imel pred kratkim, verjetno niso govorile njemu v prid.

Do sobote bodo v Ljubljani

Olimpija, ki je do zdaj odigrala dve prijateljski tekmi in na obeh zmagala, sicer v domačem okolju nadaljuje priprave na drugi del sezone. Tako bo do sobote, ko se bo odpravila v Umag, kjer bo odigrala novo prijateljsko tekmo. Pomerila se bo s tekmecem iz slovenske lige, s Krškim. Čez teden dni se bodo Ljubljančani odpravili na priprave v Čatež ob Savi, 6. februarja pa jih čaka pot v Turčijo, kjer bodo opravili osrednji del priprav.

Ne spreglejte