Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
19. 6. 2017,
17.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,30

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Gianluigi Donnarumma Lionel Messi Lionel Messi Marco Asensio kbm

Ponedeljek, 19. 6. 2017, 17.10

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij (19. junij)

Najstnik pod velikim pritiskom: najprej grožnje s smrtjo, zdaj pa še to #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,30

Za nami je nov dodobra nogometno obarvan teden in tukaj je ponedeljkov izbor z družabnih omrežij. Kaj smo našli tokrat?

Veliko bremena na ramenih mladega italijanskega bisera

Potem ko je v javnost prišla vest, da komaj 18-letni vratar AC Milana Gianluigi Donnarumma z milanskim velikanom ne namerava podpisati nove pogodbe, so se proti njemu obrnili navijači Rossonerov. Kako zelo jezni so nanj, je pokazala tudi nedeljska tekma evropskega prvenstva do 21 let, ko so mladega vratarja med tekmo zasuli s ponarejenim denarjem, za njegov hrbet pa obesili transparent z napisom ''Dollarumma''.

Raiola: Milan je sam kriv

Golobrademu vratarju je bilo vidno nelagodno in mu ni bilo vseeno. Kako tudi ne, saj šteje šele 18 let in šele spoznava profesionalni nogomet. O vsej situaciji se je oglasil tudi njegov sloviti zastopnik Mino Raiola, ki je s svetom delil nekaj zanimivih informacij.

''Sprejeli smo odločitev, ki je nismo hoteli. Ta nima nobene povezave z denarjem, a ko ti začnejo groziti, da ne boš nikoli več igral in ti govorijo, da te bodo ubili, ni več poti nazaj. Ne moreš z grožnjami zadržati igralca. Bili smo prepričani, da se bomo dogovorili za novo pogodbo, na koncu pa so nas s tem obnašanjem odvrnili od pogovorov,'' je za Sky Italia dejal Raiola.

Za Donnarummo vlada veliko zanimanje, a Milan je že dejal, da ga v tem poletju ne bo izpustil v drug klub. To tudi pomeni, da ga lahko za eno leto prisili, da sedi na tribuni, a tega se zavedata tudi Raiola in Donnarumma, ki je po tekmi proti Danski vse skupaj sprejel z nasmehom na obrazu, vprašanje pa je, če je bil nasmešek pristen.

 

Zgodba o Messiju in računu

Zvezdnik Barcelone Lionel Messi na Ibizi skupaj s svojo ženo in prijatelji, kot sta Luis Suarez in Cesc Fabregas, uživa svoje zaslužene počitnice in se zabava na svoj način. V javnost je prišel tudi eden izmed njegovih računov v vrednosti več kot 37 tisoč evrov, na katerem je bilo kar 41 steklenic šampanjca Dom Perignon in 27 pic. Ni kaj, zabava in pol.

Čeprav se mu ne bi bilo treba, saj je ta vsota zanj le drobiž, se je na fotografije računa družabnih omrežij odzval tudi Messi, ki se je le nasmehnil. ''Kakšen cenen način za širjenje laži. Najbolj prisrčno se mi pa zdi, da ljudje tem lažem verjamejo,'' je zapisal Messi.

Messi in ena oboževalka

 

@ushuaia @leomessi #ibiza #davidguetta #playadenbossa #messi

A post shared by CvL (@charipa_) on

 

Zdravko Mamić se je spet strgal z verige

''Šef'' zagrebškega Dinama Zdravko Mamić, ki v zadnjem času polni časopise in druge medije, najprej ga je nekdo nokavtiral in vrgel v morje, nekaj dni kasneje pa je ''zablestel'' še na sodišču v Osijeku, je na poroki igralca Reala Matea Kovačića spet postal glavna zvezda.

Mamić je na vrhuncu večera slekel srajco in skupaj z branilcem Liverpoola Dejanom Lovrenom zapel tisto popularno, narodno balkansko pesem: ''Ne može nam niko ništa'' ali v prevodu ''Nihče nam nič ne more'' in poslal sporočilo vsem njegovim sovražnikom, da mu je prav malo mar, kaj si o njem mislijo.

Na poročni zabavi so bili tudi Ivan Perišić, Stevan Jovetić in legendarni srbski nogometaš Dejan Stanković.

 

Perisic, Dejan Stankovic and Jovetic together on Kovacic's wedding! www.liansports.com

A post shared by Lian Sports & Partners (@lian_sports) on

Dani Alves napadel Maradono

Nekdanji igralec Barcelone Dani Alves je v intervjuju v oddaji Esporte Interativo razjezil oboževalce argentinske legende Diega Maradone. Pri vprašanju, kdo je boljši, Leo Messi ali Maradona, je odgovoril tole.

''Ne moreš ju primerjati. Samo poglejte, kdo ima več zlatih žog, drugi pa se hvali, da je osvojil svetovno prvenstvo z božjo roko. Sam ne bi bil ponosen na to in bi mi bilo težko sinu povedati, da sem nekaj osvojil na nedovoljen način. To poimenovanje roke je preslepila vse, v resnici pa je bila to le prepovedana igra in zadetek ne bi smel veljati. Tak športnik ne more biti vzor mlajšim,'' se je na Maradono spravil Alves.

Na njegove besede se je odzvala tudi hčerka slovitega nogometaša Dalma, ki je Alvesa označila za ignoranta in nekoga, ki ne ve, kaj govori. ''Naredi si uslugo in svoje brazilske prijatelje povprašaj, kdo je bil Diego Maradona. Prepričana sem, da ti bodo znali še kako dobro odgovoriti.''

Je Diego Maradona najboljši nogometaš vseh časov?

  • Da.
    8,90 %
    47 glasov
  • Ne.
    91,10 %
    481 glasov
Oddanih 528 glasov

Nekdanji član Chelsea poskrbel za vsesplošni pretep

V zanimivem kitajskem obračunu med Guangzhovom in Shanghaiem SIPG smo videli pretep, na katerega bi bili ponosni tudi hokejisti. Vse skupaj je zakuhal nekdanji zvezdnik Chelsea Oscar, ki je brez pravega razloga žogo z vso močjo dvakrat brcnil v igralca Guangzhoua in začelo se je.

Najprej se je na tleh znašel Brazilec, potem pa se je začelo množično prerivanje. V njem so sodelovali praktično vsi igralci, tudi strokovno vodstvo, na koncu pa je sodnik pokazal le dva rdeča kartona, po enega na vsaki strani.

Maldini navdušuje tudi v tenisu

Eden najboljši branilcev vseh časov Paolo Maldini se je od nogometa poslovil leta 2009, zdaj pa je novo ljubezen našel v tenisu. In kako mu gre? Odlično, kaj pa drugega. S partnerjem Stefanom Landoniem bo v igri dvojic nastopil celo na profesionalnem turnirju v Milanu, kjer bo 26. junija potekal challlenger.

''Paolo ima odličen začetni udarec. Ne samo to, dejansko mislim, da ni teniškega elementa, v katerem bi bil slab. To je bila najina prva uradna tekma in mislim, da nama je šlo dobro od rok,'' je po zmagi v kvalifikacijah za uvrstitev na challenger v Milanu za UBI Tennis dejal Landonio.

 

Ready for the Aspria Milano ATP Challenger 🎾🎾🎾

A post shared by Paolo Maldini official (@paolomaldini) on

 

Kdo potrebuje Ronalda, če imaš v ekipi tega fanta

Vse bolj glasne so govorice, da bo Cristiano Ronaldo v tem poletju zapustil Madrid. Mediji že poročajo, da naj bi Portugalec svojemu agentu Jorgeju Mendesu celo naročil, naj ga za vsako ceno spravi nazaj v Manchester, a tudi če to drži, se Realu za prihodnost ni treba bati.

V svojih vrstah imajo Marca Asensia, ki je že tekom letošnje sezone pokazal, da je odličen, na evropskem prvenstvu do 21 let na Poljskem pa je za vrstnike celo predober. Španec je že na prvi tekmi Eura 2018 Makedoncem pri zmagi s kar 5:0 zabil hat-trick.

To je eden izmed treh njegovih zadetkov

Trener z glavo udaril svojega igralca

Trener ekipe Huesca Juan Anquela je na povratni tekmi polfinala kvalifikacij za uvrstitev prvo špansko ligo poskrbel za incident. V 59. minuti je iz igre potegnil Davida Lopeza, ker pa ta nad menjavo ni bil navdušen, je trener igralca udaril z glavo. K sreči ni šlo za nič hujšega, a že namera pove vse. Klub bo kaznoval oba, tako trenerja kot igralca.

Umrla je ena oseba

Na večer finala lige prvakov med Realom in Juventusom se je v Torinu zaradi zgodila nezgoda, v kateri je bilo poškodovanih več kot 1500 ljudi. Navijači stare dame naj bi ognjemet in petarde zamenjali za pravo bombo in začeli bežati za življenje, med tem pa številne tudi pomendrali.

Pravi čudež je bil, da v tem stampedu nihče ni umrl, a v petek se je to spremenilo, saj je hudim poškodbam vseeno podlegla 38-letna ženska.

Vikend porok nogometašev

Pretekli konec tedna so zvestobo svojim izbrankam obljubili številni nogometni zvezdniki. Poleg Kovačića so se poročili še branilec Manchester Uniteda Phil Jones, branilec Borussie Dortmund Marc Bartra in napadalec Reala Alvaro Morata.

 

Just married ❤️💍

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

Ne spreglejte