Na kanalu 500 na SiOL TV sedem tekem lige prvakov

Sredin obračun lige prvakov med ekipama Chelsea in Juventus si lahko ogledate na Sportklubu, preostalih sedem tekem pa je naročnikom storitev SiOL brezplačno na voljo na kanalu 500 na SiOL TV.
Na kanalu 500 na SiOL TV sedem tekem lige prvakov

Po torkovem prenosu tekme Real Madrid – Manchester City na Planet TV, si lahko današnjo tekmo Chelsea – Juventus ogledate na televiziji Sportklub. Preostalih sedem obračunov pa si naročniki SiOL TV lahko ogledate na kanalu 500 ali preko aplikacije SiOL TV in oziroma spletne strani www.siol.tv. Storitev je danes brezplačno na voljo tudi za naročnike storitev Mobitel.

Za vse, ki niso naročniki pri Telekomu Slovenije, pa je na voljo dodatek SiOL Nogomet, letna naročnina znaša 39,90 evra. Vse podrobnosti tem mestu. Doživite nogomet kot še nikoli doslej.

Kako se uporablja SiOL Nogomet in SiOL TViN?

Dodatek SiOL Nogomet je brezplačno vključen v SiOL pakete TopTrio, TopTrio optika in TopTrio HD, za druge uporabnike pa znaša naročnina pet evrov na mesec oziroma 39,90 evra za sezono 2012/2013. Prvo kolo lige prvakov 18. in 19. septembra bodo lahko uporabniki Telekoma Slovenije (SiOL-a, Mobitela) spremljali brezplačno.

Vsi nogometni navdušenci bodo tekme lahko spremljali tudi prek Telekomove spletne televizije SiOL TViN – na osebnih računalnikih, tablicah in na mobilnikih. SiOL-ovi naročniki, ki imajo vključen dodatek SiOL Nogomet, do prenosa na SiOL TViN-u brez dodatnega plačila dostopajo s svojim uporabniškim imenom Moj Telekom. Ogled tekem prek SiOL TViN pa je na voljo tudi uporabnikom, ki niso naročniki storitev SiOL. Dodatek SiOL Nogomet lahko od 17. septembra dalje naročijo na naslovu www.siol.tv, vse tekme lige prvakov pa lahko nato prek SiOL TViN-a spremljajo na spletni strani ali v namenskih aplikacijah za mobilna sistema Android in iOS. Aplikaciji sta na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store.

Sredinih sedem tekem lige prvakov na kanal 500, SiOL TV:

Šahtar – Nordsjaelland Bayern München – Valencia Lille – BATE Borisov Barcelona – Spartak Moskva Celtic – Benfica Manchester United – Galatasaray Braga – CFR Cluj

Sportklub

Chelsea - Juventus

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano