Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.51

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.51

8 let, 1 mesec

Na Bonifiki brez zmagovalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Kopra in Interblocka so se v 5. krogu Prve Lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:1).

Koprčani se po porazu v Ajdovščini in burnih dogodkih, ki so prejšnji teden poskrbeli za veliko prelitega črnila v medijih, očitno pobirajo.

Na tekmi proti Interblocku so bili predvsem v prvem polčasu bistveno boljši tekmec, nezbranost ob koncu prvega dela, ki jo je kaznoval Akoto, pa jih je stala treh točk. Koprčani so tako drugič v tej sezoni vknjižili točko. Na drugi strani so svoj drugi remi vknjižili tudi Ljubljančani, ki po številnih prestopih v poletnem prestopnem roku še ne kažejo pričakovanih predstav.

Izbranci trenerja Vlada Badžima so podjetno začeli tekmo na Bonifiki in imeli večino časa žogo v svoji posesti. Posledično si si tudi priigrali dve lepi priložnosti: v četrti minuti Šečiča in malce pozneje še Barišiča. Svojo premoč so "kanarčki" kronali v 24. minuti. Šečič je lepo našel osamljenega Rajčeviča, ki je ukanil branilce pri postavljanju prepovedanega položaja in nato z lepo odmerjenim strelom matiral še Strajnarja.

Tudi v nadaljevanju so bili gostitelji konkretnejši in boljši. Tako je že v 27. minuti Božič sprožil močan strel, ki pa ni bil natančen, pet minut pozneje pa je Plut nevarno prodrl in streljal proti golu Interblocka, toda pravočasno je strel blokiral Akoto. Prav visoki ljubljanski branilec pa je tokrat rešil varovance Dragana Skočića. V 44. minuti so si namreč gosti priigrali prosti strel, ki ga je izvedel Rakovič, Akoto pa je bil na drugi vratnici najvišji in z glavo premagal Hasiča. To je bil sicer prvi in edini strel Interblocka v prvem polčasu.

Med odmorom je Skočić opravil dve menjavi: Grabus je zamenjal Zavrla, Čoralič pa Geriča. To je očitno nekoliko poživilo igro gostov, saj se je Rodić kmalu zatem znašel v lepem položaju za strel, vendar je z osmih metrov zadel koprskega vratarja. Da se Koprčani tudi v drugem polčasu ne bodo pustili ugnati, je nakazal Ibeji v 50. minuti, ko je z 28 metrov zadel prečko, že čez pet minut pa je Barišić z vsega štirih metrov z glavo nastreljal Strajnarja.

Pri gostih je bil do konca tekme najvidnejši Pregelj, ki se je dvakrat nevarno poigral z živci domačih. Najprej je v 61. minuti po lepem prodoru Rodića žogo s petih metrov poslal čez gol, v 77. minuti pa je nevarno meril s prostega strela. Prav ob koncu tekme bi Božičič in Barišič lahko Koprčanom zagotovila poln izkupiček, a je obakrat dobro posredoval izkušeni vratar edinega ljubljanskega prvoligaša Strajnar.

Ne spreglejte