Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 6. 2017,
10.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Rifet Kapić Miran Srebrnič ND Gorica

Petek, 30. 6. 2017, 10.34

6 let, 7 mesecev

Po zmagi Gorice v Armeniji z 2:0

Miran Srebrnič opozarja, da še ni konec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Nogometašem Gorice se kljub več kot 3000 kilometrov dolgi poti, ki so jo morali opraviti po gostovanju v Armeniji, smeji. "Zelo smo zadovoljni," s prvim odzivom po zmagi z 2:0 pri Širaku v prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa ni presenetil trener Gorice Miran Srebrnič.

Veliki junak Rifet Kapić | Foto: ND Gorica Veliki junak Rifet Kapić Foto: ND Gorica Z goloma mladega bosanskega nogometaša Rifeta Kapića v 15. in 69. minuti - 21-letni vezist je z njima le še dvignil svojo ceno na nogometni tržnici in je verjetno naslednji nogometaš, s katerim bi utegnili v Novi Gorici mastno zaslužiti – je Gorica zmagala z 2:0 in si praktično že priskrbela še vsaj dve evropski tekmi, kar je bil tudi njen cilj.

Težko gre verjeti, da bo prihodnji teden, ko bo tretjeuvrščeni klub prejšnje sezone armenskega prvenstva gostila pred domačimi navijači, zapravila lepo prednost, ki si jo je priigrala. Na jubilejni 50. evropski tekmi v zgodovini kluba, ki Gorico čaka prihodnji teden, gre pričakovati napredovanje in uspešen začetek sezone, v katero v Novi Gorici vstopajo optimistično.

Potrditev, da bo treba ohraniti zbranost

"Na tekmo smo se pripravili zelo dobro. Moštvo je igralo in delovalo taktično zrelo," je po zmagi dejal Miran Srebrnič. "V vodstvo smo prešli ob pravem času, potem smo nadzorovali položaj," je še dejal.

Trener Gorice Miran Srebrnič opozarja, da naloga še ni opravljena. | Foto: Vid Ponikvar Trener Gorice Miran Srebrnič opozarja, da naloga še ni opravljena. Foto: Vid Ponikvar

"Drugi gol za nas pomeni lepo prednost pred povratno tekmo, ki nas čaka pred domačimi navijači," je potrdil trener Gorice, ki jo je v prejšnji sezoni popeljal do drugega mesta v prvenstvu.

"Dobili smo potrditev, da je tekmec precej nevaren, zato moramo tudi pred domačimi gledalci ohraniti zbranost," je legendarni nekdanji nogometaš Gorice in zdaj nekaj let tudi njen trener opozoril, da dvoboja z Armenci še ni konec.

Ne spreglejte