Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2017,
13.15

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10

Natisni članek

Neymar Edinson Cavani PSG Nasser Al-Khelaifi

Ponedeljek, 25. 9. 2017, 13.15

6 let, 7 mesecev

Katarski šejk trepeta: Cavani zavrnil bogato denarno injekcijo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10
Neymar Edinson Cavani | Foto Reuters

Foto: Reuters

Pri bogatem PSG si po incidentu med zvezdnikoma Edinsonom Cavanijem in Neymarjem prizadevajo popraviti vzdušje v ekipi. Predsednik pariškega kluba Nasser Al-Khelaifi naj bi Urugvajcu celo ponujal milijon evrov, v zameno pa bi moral ta strele z bele točke prepustiti Brazilcu.

PSG je sanjsko vstopil in nizal zmago za zmago, potem pa je prišla tista nervozna tekma z Lyonom. Ob dosoditvi enajstmetrovke v prid Parižanov je zavrelo med zvezdnikoma. Cavani, ki je bil po odhodu Zlatana Ibrahimovića prva izbira za izvajanje tovrstnih kazenskih strelov, je zdaj dobil velikega konkurenta, Neymarja.

Oba sta se zapodila k žogi, a se urugvajski napadalec ni dal in najdražjega nogometaša na svetu spravil v slabo voljo. Za nameček je Cavani enajstmetrovko tudi zgrešil. Prepir se je nadaljeval tudi po koncu tekme v slačilnici, po poročanju francoskega časnika L'Equipe bi dvojec celo obračunal s pestmi, če tega ne bi preprečili soigralci.

Predsednik na strani Brazilca, večina ekipe za Cavanija

Nasser Al-Khelaifi je poskusil rešiti spor z denarjem, a mu ni uspelo. | Foto: Reuters Nasser Al-Khelaifi je poskusil rešiti spor z denarjem, a mu ni uspelo. Foto: Reuters Slabo vzdušje v ekipi hoče rešiti tudi sam katarski šejk, a za zdaj neuspešno.Cavaniju ponuja milijon evrov, a po poročanju El Pais urugvajska devetica, ki je v Pariz prišla že leta 2013 in za PSG dosegla 140 zadetkov, ni za tako reševanje težav. Klub je poročanja o denarni injekciji za Urugvajca že zanikal.

Nasser Al-Khelaifi, ki je bolj naklonjen Neymarju, se bo moral spomniti nekaj drugega. Še posebej zato ker je večina ekipe, razen Brazilcev, na strani Cavanija.

Ta konec tedna sporov na igrišču ni bilo, saj je Neymar tekmo proti Montepellieru zaradi poškodbe stopala izpustil. Parižanom se je odsotnost Brazilca zelo poznala, saj je prvič v sezoni ostala brez zmage – na težkem gostovanju je remizirala brez zadetkov.

Bo v sredo spet počilo?

Pri PSG bi znalo biti spet vroče v sredo, ko bo na Parku Princev gostoval veliki Bayern. To bo tekma, na kateri bodo odločale malenkosti in situacij za morebiten spor med domačimi zvezdniki ne bo manjkalo. Bo spet počilo? 

Ne spreglejte