Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
14. 3. 2017,
20.20

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Javier Hernandez Kevin Kampl UEFA liga prvakov Bayer Leverkusen Atletico Madrid Jan Oblak Jan Oblak Super Bowl Atlanta Falcons New England Patriots

Torek, 14. 3. 2017, 20.20

1 leto

Chicharito

Kamplov soigralec izgubil stavo, nato še lase

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Javier Chicharito Fernandez | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Mehiški napadalec Javier Chicharito Hernandez, ki bo v sredo s Kamplovim Bayerjem na povratni tekmi osmine finala lige prvakov gostoval pri Oblakovem Atleticu, se je izkazal za moža besedo. Ko je izgubil stavo, je izpolnil obljubo in se znebil vseh las.

Mehiški zvezdnik, ki je v karieri nosil dres dveh evropskih velikanov (Manchester United in Real Madrid), je na evropsko gostovanje v špansko prestolnico odpotoval v novi podobi. Javier Hernandez, ki ga nogometni svet bolje pozna pod vzdevkom Chicharito (po slovensko Grahek), je sklenil stavo z voditeljem ESPN Sergiom Dippom.

Posvetila sta se najpomembnejši tekmi, kar jo pozna ameriški nogomet. Pred težko pričakovanim Super Bowlom sta si segla v roke in sklenila stavo. Mehičan je napovedal, da bo zmagalo moštvo Atlanta Falcons, novinar je vztrajal pri New England Patriots.

Dolgo časa je kazalo, da se bo smejalo 28-letnemu Chicharitu, saj je imela Atlanta zmago že v rokah, a je nato New England poskrbel za enega od najbolj veličastnih preobratov in prisilil napadalca Bayerja iz Leverkusna, da si pobrije lase.

Mehičan je z nekajtedensko zamudo izpolnil obljubo. To je storil tik pred povratnim srečanjem z Atleticom, na katerem bodo lekarnarji lovili čudež.

''Sem mož beseda, obljuba dela dolg. Bilo je tako, kot si mi dejal. Tom Brady je najboljši igralec, sam pa sem bil preveč prepričan o zmagi Atlante. Zgodilo se je, kar se je pač zgodilo, zato moram poplačati stavo,'' je mehiški reprezentant povedal v sporočilu, ki ga je prek socialnih omrežjih posvetil prijatelju Dippu.

Tako je Chicharito na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov leta 2015 premagal Jana Oblaka. | Foto: Guliverimage/Getty Images Tako je Chicharito na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov leta 2015 premagal Jana Oblaka. Foto: Guliverimage/Getty Images

Hernandez se pripravlja na dvoboj v Madridu. Nogometaši Bayerja so prvo tekmo osmine finala izgubili z 2:4, tokrat pa se  bodo v lov na senzacijo spustili s postriženim Hernandezom. Mehičan je v ligi prvakov že zagodel življenje Atleticu. V sezoni 2014/15 je z zmagovitim zadetkom na povratni tekmi četrtfinala poskrbel za napredovanje Reala, Jana Oblaka in rdeče-bele pa izločil iz Evrope. Bo paral živce Atleticu tudi v novi podobi?

Ne spreglejte