Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 5. 2013,
18.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 15. 5. 2013, 18.06

8 let

Kaj imajo skupnega nogometni zvezdnik, 6pack Čukur in Tabu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V soboto in nedeljo ne smete zamuditi najboljše malonogometne zabave v Sloveniji, ki bo ta konec tedna v Velenju pred Mercator centrom.

Na igrišču se bodo za bogate nagrade borili rekreativni tekmovalci v malem nogometu, za katere bo na nedeljskem finalu navijal tudi ambasador projekta Marinko Galič. Obiskovalci, vabljeni k navijanju za vaše sosede in someščane! Tudi za vašo zabavo je poskrbljeno, saj se boste lahko pomerili v številnih zabavnih aktivnostih ob igrišču. Nedeljski finale bodo popestrili Boštjan Čukur in člani skupine Tabu. Zabave torej ne bo manjkalo.

Na posebnem rumenem igrišču, ki ga bodo ta vikend postavili pred Mercator Centrom Velenje, bo tako najmlajše kot najstarejše navduševal turnir SiOL POKAL, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu. Najboljše ekipe bodo osvojile za skupaj več kot 1000 € nagrad in vstopnico na finalni ljubljanski turnir, kjer najboljše čaka še potovanje na finale UEFA Lige prvakov 2014 v Lizbono. Navijači bodo lahko med drugim preizkusili svoje spretnosti v streljanju na gol in za uspešnost prejeli lepe nagrade. Vsi obiskovalci turnirja sodelujejo tudi v nagradni igri, v sklopu katere lahko na finalnem turnirju septembra v Ljubljani osvojijo najnovejši Samsungov televizor.

Ne zamudite odlične priložnosti za druženje s sorodniki, prijatelji in sosedi ter preživite pravi malonogometni vikend na Šaleški cesti 1 v Velenju! Na finalnem delu turnirja, ki bo na sporedu v nedeljo, lahko po 13. uri v strelu na gol izzovete tudi Boštjan Čukurja ali Tabujevce, ljubitelji velikega nogometa pa lahko osebno spoznate nogometno legendo Marinka Galiča. S svojo udeležbo na dogodku boste podprli tudi družbeno-odgovorno noto projekta, saj bomo v okviru SiOL POKAL-a v Kranjsko Goro na nepozabne nogometne počitnice peljali otroke iz socialno ogroženih družin, ki so vključeni v projekt Botrstvo.

Ne spreglejte