Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
18. 3. 2019,
20.20

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,68

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij Manuel Janzer Tino Blaž Lauš Paula Labaredas

Ponedeljek, 18. 3. 2019, 20.20

5 let, 1 mesec

Izbor z družbenih omrežij

Messiju se to še ni zgodilo, lepa igralka pokazala zadnjico za Ronalda #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,68

Kaj tokrat prinaša Sportalov izbor z družbenih omrežij? V glavni vlogi sta Lionel Messi in njegov magični hat-trick v Sevilli, tukaj sta tudi Cristiano Ronaldo in njegova hčerkica. Bili smo v nemški tretji ligi, kjer je zgodilo nekaj neverjetnega, zvezda v negativnem smislu je postal mladi hrvaški nogometaš, v podporo portugalski izbrani vrsti pa se je razgalila lepa filmska igralka ...

Messiju zaploskali tudi nasprotni navijači

Barcelona je v pomembnem srečanju proti Betisu prišla do lahke zmage (4:1) in Atleticu, ki je izgubil v Bilbau, ušla na velikih deset točk. To seveda tudi pomeni, da naslova Kataloncem ne more vzeti nihče več. Spet je blestel kdo drug kot Lionel Messi, ki je dosegel že svoj 51. hat-trick v karieri in poskrbel, da so mu ploskali tudi navijači Betisa.

Aplavz na Benitu za igralca tekme:

 

"Ne spomnim se, da bi mi kdaj nasprotni navijači ploskali, kot so mi tukaj navijači Betisa. Vedno so se do nas vedli spoštljivo, za kar sem jim zelo hvaležen. Vedeli smo, da si po za nas ugodnem rezultatu v Bilbau ne smemo privoščiti spodrsljaja, in si ga ob odlični pripravi trenerja tudi nismo," je ostal skromen kot vedno čarovnik iz Argentine.

Poglejte si njegov tretji zadetek. Če bi to komu uspelo v igrici, bi rekli, da ni realno, on pa ...:

Akcija za rubriko Saj ni res, pa je

Tretja nemška liga. Na tekmi med Eintractom Braunschweig in Meppnom smo videli akcijo, kot je ne vidiš vsak dan. Za vsesplošno začudenje je poskrbel Manuel Janzer, ki je najprej ob praznih vratih iz neposredne bližine žogo poslal v vratnico, nato pa v prepovedanem položaju blokiral še strel soigralca Stephana Fürstnerja. Pri Eintrachtu niso mogli verjeti, da iz te akcije ni bilo zadetka, vseeno pa nevsakdanji dogodek ni vplival na končnega zmagovalca. Eintracht je Meppen premagal z gladkih 3:0.

Neumnost mladega Hajdukovca

V 18. krogu mladinske hrvaške lige smo bili priča nevsakdanjemu dogodku. Po zadetku in potrditvi zmage Hajduka nad Dragovoljcem (3:1) je Tino Blaž Lauš svoj zadetek proslavil v slogu Diega Simeoneja in Cristiana Ronalda, sodnik pa mu je pokazal rdeči karton. Vse skupaj bi najbrž še "preživel" in ostal na igrišču, če se ne bi obranil ravno proti sodniku, ki je presodil, da je bila gesta namenjena ravno njemu.

Vprašanje, ali se bo Lauš še kdaj veselil svojega zadetka:

Inspiracijo je našel pri proslavljanju Diega Simeoneja in Cristiana Ronalda:

Spoznali sta se v reprezentanci, zdaj se bosta poročili

Branilka Ali Krieger in vratarka Ashlyn Harris sta se spoznali, ko sta igrali v ameriški nogometni reprezentanci, leta 2015 sta skupaj z reprezentančnimi kolegicami osvojili naslov svetovnih prvakinj, zdaj pa sta sporočili, da sta se zaročili, čeprav pred tem nista javno oznanili, da sta par.

Kriegerjeva in Harrisova sta začeli razmerje skoraj pred desetletjem, ko sta se spoznali na reprezentančnem srečanju.

"Vedno sva sedeli skupaj na avtobusu ali letalu in vse drugo je nekako zgodovina," je Harrisovo izjavo za ameriško revijo People povzel angleški portal BBC.

Štiriintridesetletna Kriegerjeva je za ameriško reprezentanco zbrala 98 nastopov, leto mlajša Harrisova, ki je bila dolgo časa rezervna vratarka, pa 20.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She said YES!!! @alikrieger 📷 @danielseunglee

A post shared by ashlynharris24 (@ashlynharris24) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she really rocks my boat. (📸: @danielseunglee ) hair & makeup: @clinttorres_hair

A post shared by Ali Krieger (@alikrieger) on

Zanimiva grafika in presenetljivi rezultati

Twitter profil BetGOAT je v preteklih dneh objavil zanimivo grafiko, koliko so največji evropski klubi zapravili od leta 1991. Če le dvakrat pomislite, lahko hitro ugotovite, kdo je zapravil največ, je pa res, da tega kluba do leta 2008 ni bilo nikjer. Potem pa so ga kupili Arabci iz Abu Adabija in pokazali, da naftni denar nima prave vrednosti ... Da, dobrih deset let je bilo dovolj, da so postali največji zapravljivci.

Pravijo, da se je tega naučil od Neymarja

Kylian Mbappe je že pri svojih rosnih 20 letih eden od najboljših nogometašev na svetu. Na 34 tekmah v tej sezoni je dosegel 30 zadetkov (+15 podaj), bil je eden od ključnih mož tudi pri nedeljski zmagi PSG nad Marseillom, vseeno pa je bolj kot njegov zadetek za 1:0 odmevala neslavna poteza, ko je kot pokošen padel sam od sebe. Zlobni jeziki pravijo, da se je tega francoski biser naučil od Neymarja. Najbrž res ni daleč od resnice.

Incident na klopi AC Milana

Za tega ni poskrbel kontroverzni trener Gennaro Gattuso, temveč njegova varovanca Franck Kessie in Lucas Biglia. Reprezentant Slonokoščene obale ni dobro sprejel menjave in se z Andreo Contijem ni želel rokovati. To je tako razjezilo rezervista Biglio, da je Kessieju nekaj zabrusil, ta pa je hotel z njim fizično obračunati. Da se to ni zgodilo, so poskrbeli soigralci.

Obema je bilo po tekmi žal in sta se za otročje vedenje opravičila tako navijačem kot tudi soigralcem in trenerju, ki je vse skupaj označil za dvojni poraz. Ne samo, da je Milan izgubil z 2:3 proti mestnemu rivalu Interju, klub sta osramotila še petelinčka Kessie in Biglia.

''Še bolj kot poraz proti Interju boli poteza Kessieja in vse, kar se je dogajalo na klopi. Nesprejemljivo je, da nekdo nekomu ne da roke. Saj nismo v vrtcu," je vse skupaj komentiral Gattuso, ki incidenta ni videl, v nasprotnem primeru bi se zagotovo vpletel tudi sam. Samo upajmo lahko, da le v obliki mirovnika.

Za spodbudo, je rekla

Pred začetkom kvalifikacij za Euro 2020 je igralka Paula Labaredas v znak podpore nogometašem Portugalske pokazala svoje čare. Čeprav živi in se s snemanjem filmov preživlja v ZDA, še ni razkrila svojih korenin, kot kaže, pa je tudi velika podpornica kapetana Cristiana Ronalda in soigralcev, ki se bodo za začetek udarili z Ukrajino in Srbijo. ''Za spodbudo,'' je rekla in rojakom zaželela srečo.

Kolumbijec prestrašil navijače v Neaplju

Na obračunu med Napolijem in Udinesejem, ki so ga na koncu gladko (4:2) dobili domačini iz Neaplja, se je vratar sinjemodrih David Ospina zgrudil na tla in poskrbel za povišan utrip ne samo navijačev, temveč tudi igralcev in zdravniškega osebja. Kolumbijski vratar, ki igra v Italiji kot posojeni nogometaš Arsenala, je že na samem začetku nesrečno trčil z Ignaciem Pussettom, a s povito glavo vseeno nadaljeval srečanje.

Vseeno je šlo očitno za hujšo poškodbo, saj se je tik pred koncem prvega dela Kolumbijec zgrudil na tla in za trenutek izgubil zavest. Nemudoma je posredovala zdravniška ekipe in Ospino odpeljala na preiskave v bolnišnico. Te so pokazale, da z njim ni hujšega. CT je pokazal, da je z možgani vse v redu, so pa potrdili poškodbe glave. Kolumbijec je noč vseeno preživel v bolnišnici na opazovanjih, v ponedeljek pa je lahko že odšel v domačo oskrbo.

Hud trk Ospine in Pussetta:

Tik pred koncem prvega dela, najbrž zaradi slabosti, se je zgrudil po tleh:

Zdaj je že v domači oskrbi:

Žoga, s katero je Ronaldo odpihnil Oblaka, nova najljubša igrača njegove hčerke

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je pretekli teden lastnoročno poskrbel, da se je Juventus vrnil in izločil Atletico Madrid. Stara dama si je v Madridu nakopala dva zadetka zaostanka, a tudi to ni bilo dovolj za jeznega Portugalca, ki je s hat-trickom na povratni tekmi v Torinu izločil Jana Oblaka in druščino. Kot je navada, je Ronaldo žogo vzel za spomin, nad novo okroglo zadevo v družini Ronaldo pa je navdušena tudi njegova dveletna hčerka. Poglejte si ta nasmeh.

Ne spreglejte