Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
11. 2. 2019,
20.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,37

Natisni članek

Sergio Ramos Benjamin Mendy Diego Simeone Jan Oblak Jan Oblak Nantes Emiliano Sala Josep Guardiola Lionel Messi Lionel Messi izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 11. 2. 2019, 20.00

5 let, 2 meseca

Izbor z družabnih omrežij

Pravijo, da je najboljši Jan Oblak, potem pa tole ... #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,37

Ponedeljek je in čas je za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj (ob)nogometnega se je v svetu dogajalo v prejšnjem tednu? Preberite o desetih dogodkih, ki smo jih izbrali tokrat.

Marcos Tavares poje slovensko himno 

Kapetan Maribor Marcos Tavares je ob slovenskem kulturnem prazniku zapel Zdravljico in vse skupaj objavil na svojem uradnem profilu na Facebooku.

"Vem, da ni idealno in da je kak ton in črka mimo, ampak trudim se. Vaja dela mojstra, pravijo. Lep praznik vsem doma," je zapisal najboljši strelec Vijolic vseh časov. Glede na to, da je Brazilec, ni slabo, kajne? 

⚠️Recitiranje Zdravljice⚠️ Veeem, da ni idelano in da je kak ton in črka mimo ampak trudim se😀 Vaja dela mojstra pravijo 👌🏻 Lep praznik vsem doma. Mi ga bomo preživeli z ⚽️ MT9

Objavil/a Marcos Tavares MT9 dne Petek, 08. februar 2019

Trenerju Jana Oblaka se je rodila hči

Trenerju Atletica Diegu Simeoneju in manekenki Carli Pereyra se je rodila hči. ''Dobrodošla, Valentina," je zapisal že 48-letni argentinski strokovnjak. To je že njegov drugi otrok z novo partnerico, leta 2016 se jima je rodila Francesca.

Nekdanji kapetan Argentine ima že iz prejšnjega zakona še tri sinove. Giovanni, odlični napadalec Fiorentine, ima že 23 let, Gianluca 20, Giuliano pa 16.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domingo ♥️ #backWithmyloves

A post shared by Carla Pereyra (@carla.pereyra15) on

Igralci Nantesa so se poslovili od Sale

Nogometaši Nantesa so se minuli konec tedna na lep način poslovili od tragično umrlega Emiliana Sale, ta se je smrtno ponesrečil z letalom. Igralci so nosili črne drese z napisom Sala, njegovo slovo pa so počastili tudi gledalci. Počivaj v miru, Emiliano.

 

Messi in cirkuški trik

Lionel Messi je v reklami za Pepsi izvedel nor trik. Na žogo je postavil steklenico te med mladimi tako priljubljene pijače in nato žogo poslal čez obroč, steklenica pa se po narejeni salti ni prevrnila. Svet je neverjetni trik začel deliti po družabnih omrežjih, a hitro so se našli takšni, ki pravijo, da je posnetek zmontiran in nepristen. Preverite še vi.

Ko ostaneš brez brez besed

Marc Andre ter Stegen je v nedeljo poskrbel, da se je Barcelona v Bilbau izognila porazu. Baski so imeli več od igre, dve strela na gol pa je takole ubranil nemški vratar, ki je trenutno eden od najboljših na svetu. Boljši tudi od Jana Oblaka, čeprav se slovenski ljubitelji nogometa s tem ne bodo strinjali. 

"Ter Stegen je najboljši vratar na svetu," je Nemcu laskal tudi igralec Athletic Bilbaa, Iker Muniain. Usedite se na stol in poglejte dve fantastični posredovanju nemškega čuvaja mreže.

Kdo je najboljši vratar na svetu?

  • Jan Oblak
    67,56 %
    579 glasov
  • Marc-Andre ter Stegen
    24,62 %
    211 glasov
  • David de Gea
    7,82 %
    67 glasov
Oddanih 857 glasov

Ko zgrešiš nemogoče, Guardiolo je skoraj kap

Argentinski Sergio Agüero je bil eden izmed junakov visoke zmage na derbiju med Man Cityjem in Chelseajem (6:0). A začel ni najbolje, po izjemnem prodoru Bernarda Silve je z enega metra žogo poslal mimo praznih vrat in poskrbel, da je trener sinjemodrih  Josep Guardiola od vsega začudenja padel po tleh.

A jeza po lepi zamujeni priložnosti ni dolgo trajala, a sej je Argentinec že nekaj minut pozneje zadel z razdalje, na koncu pa se je ustavil pri treh zadetkih.

Mike Dean spet nasmejal svet

Mike Dean je 50-letni sodnik v premier league, ki velikokrat postreže s čudnimi odločitvami, a skrbi tudi za smeh. Lahko rečemo, da na derbiju med Cityjem in Chelseajem ni delal napak, je pa zato po tekmi malce ponagajal junaku srečanja Sergiu Agüeru.

V navadi je, da igralec, ki doseže tri zadetke, v dar dobi žogo, to pa je Dean skril kar pod svojo majico. Ko je Argentinec prišel do njega, se je Dean pretvarjal, da je nima, nato pa mu jo je vendarle izročil in čestital odličnemu napadalcu.

Jah, ni kaj, smeško je tale Dean:

Ramos zbodel Griezmanna

V vročem madridskem derbiju, ki ga je Real dobil s 3:1, je veliko prahu dvignilo proslavljanje zadetka kapetana galaktikov Sergia Ramosa, ki je posnemal zvezdnika Atletica Antoina Griezmanna. Številni so posnemanje opisali kot nadvse otročjo potezo, spet drugi, predvsem simpatizerji evropskih klubskih prvakov, pa so ji zaploskali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr.Crab @sergioramos 👍👍👍👍👍👍@sergioramos @sergioramos @pilarrubio_oficial @reneramosoficial . . @sergioramos aktivler💙. #sergioramos #aktivler💙❤️💚🇦🇿🇦🇿🇦🇿➕➕➕➕➕➕➕ #followme #aktivler➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕ #followlike #aktivler💙❤️💚🇦🇿🇦🇿🇦🇿 #aztagrambaku #aktif #aktivlerimiz #aktivler➕😍 #aktiv #aktivlik #autofollow #aktivler #bakutagram #followforfollow #azeactive #aktive #azeaktiv #likeforlike #follow4follow #aztagram #takipçikazan #aktiflik #likefollow #aktivler➕ #azeaktive #likeforfollow #aktivprofil #profilyigilir @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos @sergioramos

A post shared by RMCF FAN 🔥🔥🔥⚡⚡⚡ (@b_a_k_i_n_e_c_4) on

Tako presenečen, da je kar javno zaklel

Josep Guardiola je trener, ki ima rad red v slačilnici. Ima svoja pravila, ki se jih njegovi izbranci morajo držati, a pri Man Cityju je od poletja tudi Benjamin Mendy.

Draga poletna okrepitev, sinjemodri so za bočnega branilca Monacu odšteli kar 57,5 milijona evrov, je obsedena z družabnimi omrežji. Vseskozi tvita, objavlja take in drugačne neumnosti na Instagramu, ob tem šteje všečke, ki jih, roko na srce ni malo. Karkoli tvitne, se spremni v zlato.


Razočaral ni niti pretekli teden. Mendy, ki je spet na bolniškem dopustu, je objavil, da je v Hongkongu, zato so Guardiolo novinarji vprašali, kako to, da se poškodovani igralec lahko potika po svetu.

''Hongkong? F*k, rekel je, da gre v Pariz, ki je blizu, ampak Hongkong … Res je srečnež. Ne vem, kaj naj rečem, očitno si bom moral inštalirati Instagram, da bom na tekočem," je vse skupaj v smehu komentiral nekdanji trener Barcelone in Bayerna.

Odzval se je tudi Mendy. ''Pep, nočem težav, to je bila le šala z voznikom Uberja,'' je zapisal. Voznik je bil azijskega videza, najbrž je Francozu zaupal, da prihaja iz Kitajske, Mendy pa se pač ni mogel upreti in je poskrbel za zmedo.

Odziv Guardiole:

 

Ne spreglejte