Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
27. 3. 2017,
17.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Natisni članek

Gianluigi Buffon Gabriel Jesus Alexis Sanchez Jermain Defoe izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo James Rodriguez Antoine Griezmann Ronaldinho Neymar

Ponedeljek, 27. 3. 2017, 17.30

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Govorila je o Ronaldu in pokazala preveč

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Cristiano Ronaldo, Neymar, James Rodriguez, Antoine Griezmann, Ronaldinho, Gabriel Jesus, Alexis Sanchez, Gianluigi Buffon in še kdo. To so znana nogometna imena, ki so se znašla v tokratnem Sportalovem izboru z družabnih omrežij.

Govorila je o Ronaldu in pokazala preveč

Italijanska televizijska voditeljica Barbara Francesca Ovieni je, medtem ko je v priljubljeni oddaji Ravona govorila o zvezdniku madridskega Reala, Portugalcu Cristianu Ronaldu, z roko premaknila svoje krilo in nehote pokazala preveč. Zdaj je postala zvezda spleta in si naredila veliko reklamo. Je bil gib, ki je razkril preveč, torej nenaključen?

Zvezdnik Reala je v Kolumbiji poskrbel za škandal

Kolumbiji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 ne gre najbolje. V soboto je po štirih tekmah le zmagala, z 1:0 je odpravila Bolivijo, potem ko je njen prvi zvezdnik James Rodriguez v 83. minuti v gol pospravil žogo po ubranjeni enajstmetrovki, ki jo je zapravil sam.

Kolumbija je zdaj skočila na četrto mesto kvalifikacijske skupine v Južni Ameriki, v torek pa jo čaka zelo pomembna tekma proti Ekvadorju, ki je peti. Toda pred tekmo je prav Rodriguez poskrbel za manjši škandal.

Pred sobotnim treningom je zvezdnika madridskega Reala fotograf ujel, ko je skozi okno trem novinarjem in dvema fotografoma, ki so ga opazovali, pokazal srednji prst. Jezen naj bi bil zaradi kritik, ki v zadnjem obdobju letijo na njegov račun.

Rodriguez v zvezi s tem dogodkom še ni javil, na kolumbijski nogometni zvezi zadeve prav tako niso komentirali, so se pa v javnosti medtem pojavili glasni pozivi, da Rodrigueza zaradi nesprejemljive geste izključijo iz reprezentance, kar pa se najverjetneje ne bo zgodilo.

Zvezdniški soigralec Jana Oblaka je pošteno nasmejal

Najboljši strelec madridskega Atletica, ki si klubsko garderobo deli skupaj s slovenskim reprezentantom Janom Oblakom, francoski napadalec Antoine Griezmann, je z zadnjo objavo na svojem Instagramovem profilu pošteno nasmejal na stotine tisoč oboževalcev, ki jih ima. Zakaj? Oglejte si video.

 

🕺🏿🕺🏿😂😂😂

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

Ronaldinho kar s štirimi naenkrat

Nekoč najboljši nogometaš na svetu, Brazilec Ronaldinho, je prejšnji teden praznoval 37. rojstni dan. Nekdanji zvezdnik Barcelone, Milana, PSG in brazilske reprezentance, s katero se je leta 2002 postal svetovni prvak, je ob tem prejšnji teden na spletu objavil fotografijo, po ogledu katere je jasno, da je res mojster nogometne žoge. Pa ne samo ene.

Za konec treninga pa še ... Čarovnija.

Brazilcem v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 kaže odlično, saj v Južni Ameriki prepričljivo vodijo. Tudi po zaslugi njihovega najboljšega strelca in kapetana Neymarja, ki navdušuje tudi na treningih. Poglejte, za kakšo potezo je poskrbel po koncu enega izmed njih.

Čudovite fotografije iz Londona in čudovita gesta kapetana Anglije

Zgodba o hudo bolnem fantku Bradleyju Loweryju, ki boleha za rakom, in njegovi ljubezni do napadalca Sunderlana, katerega navijač je, Jermainu Defoeju, je v nedeljo dobila novo poglavje. Anglija je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 v Londonu na kultnem Wembleyju gostila Litvo in jo premagala z 2:0, Bradley pa je na igrišče pred začetkom tekme prišel v družbi Defoeja, ki se je v izbrano vrsto vrnil po več kot treh letih in potem zabil tudi prvi gol na tekmi.

Zelo lepa gesta izkušenega napadalca in vodstva angleške reprezentance, ki jo je dodatno olepšal še kapetan Anglije na nedeljski tekmi Joe Hart. Vratar Torina je mesto na čelu kolone angleških reprezentantov, ki je prikorakala na zelenico, prepustil Defoeju in bolnemu fantu, ki mu napovedujejo le še nekaj tednov življenja.

Hrvat je zaprosil Ukrajinko kar na tekmi med Hrvaško in Ukrajino

Hrvaška je v petek v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 v Zagrebu gostila Ukrajino in jo premagala z 1:0. Ne samo res lep gol Nikole Kalinića po akciji Luke Modrića in Ivana Rakitića, po svetu je zaokrožil še en dogodek s te tekme, ki si jo je ogledalo 30 tisoč navijačev. Snubitev hrvaškega navijača, ki je ob polčasu za roko zaprosil svojo dolgoletno spremljevalko, sicer Ukrajinko. Magdalena je rekla – da! Kje se bosta sveža zaročenca poročila, v Ukrajini ali na Hrvaškem, še ni znano.

Zvezdnik Arsenala je razkril svoj kip

Alexis Sanchez, zvezdnik londonskega Arsenala in reprezentance Čila, s katero je osvojil že dva naslova južnoameriškega prvaka, je prejšnji teden v rodni Tocopilli dobil svoj kip. Pri razkritju umetniškega dela, ob katerem je bil upravičeno ponosen, je sodeloval tudi sam. On je bil tisti, ki je na svečanem dogodku prerezal trak.

 | Foto:

Poškodovani zvezdnik Man Cityja je užival v New Yorku

Gabriel Jesus, ki je pozimi iz Brazilije prišel v Manchester City, v katerem je takoj navdušil, a se potem hitro poškodoval, je čas okrevanja očitno izkoristil tudi za obisk New Yorka. Tam si je šel ogledati eno izmed tekem tamkajšnjega košarkarskega moštva New York Knicks, katerega član je tudi Slovenec Saša Vujačić, in na tribunah očitno nadvse užival.

Poseben dres za posebno priložnost

Legendarni vratar italijanske reprezentance in torinskega Juventusa Gianluigi Buffon je prejšnji teden proslavil prav poseben jubilej. Na tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 med Italijo in Albanijo (2:0) je odigral že 1000. tekmo na svoji nogometni poti na profesionalni ravni. V spomin na ta jubilej je prejel tudi prav poseben dres.

 | Foto:

Ne spreglejte