Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
5. 6. 2017,
18.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,70

2

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Romelu Lukaku Alex Ferguson

Ponedeljek, 5. 6. 2017, 18.20

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Italija je presenečena: nogometna zvezdnika razkrila, da sta geja?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,70

2

Za nami je nov teden, v katerem smo doživeli vrhunec nogometnega leta 2017. Finale lige prvakov med Real in Juventusom, ki je po zmagi s 4:1 pripadel Madridčanom. Seveda ni presenetljivo, da je v ponedeljkovem Sportalovem izboru z družabnih omrežij v ospredju prav dogajanje na spetaklu v Cardiffu in po njem.

Izbor z družabnih omrežij, prejšnji teden

Poglejte, kako je navdušil Cristiano Ronaldo mlajši

Cristiano Ronaldo, ki je v finalu lige prvakov v Cardiffu zabil dva gola in bil spet veliki junak, je bil v središču pozornosti tudi v nedeljo zvečer, ko so privrženci Real Madrida na Santiagu Bernabegu skupaj z nogometnimi junaki proslavljali naslov. No, vsaj za kratek čas je pozornost svojemu slovitemu očetu vzel njegov sin, prav tako Cristiano.

Fantič, ki bo ta mesec dopolnil sedem let, je na zelenici slovitega štadiona igral nogomet s prijatelji in pokazal zavidljivo nogometno znanje. Pravzaprav je Cristianinho, kot ga ljubkovalno kličejo v Ronaldovi družini, svoja prijatelja s preigravanjem kar osmešil. Glede na gene, ki jih nosi, nič presenetljivega. Kakršen oče, takšen sin, bi lahko pripisali.

Sporen oglas, v katerem pozira Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je z naskokom najbolj priljubljen nogometaš na družabnih omrežjih. Na Instagramu ima 103 milijone sledilcev, veliko več kot katerikoli drug športnik, na Facebooku Portugalcu sledi kar 120 milijonov duš. Po zadnjem velikem uspehu v Walesu bodo te številke še zrastle.

Je najbolj priljubljen športnik na svetu ta hip, zato ne preseneča, da ga je velikan med športnimi opremljevalci Nike "rezerviral" za vse čase. Z njim je namreč pred časom podpisal dosmrtno pogodbo in z njegovo izdatno pomočjo oglaša svoje izdelke.

Eden izmed oglasov, ki so ga pri Niku v javnost spravili pred časom, je tudi ta, ki ga je v nedeljo, dan po finalu lige prvakov, Ronaldo objavil na vseh svojih družabnih omrežjih.

"Ta fant je vedel," piše na fotografiji mladega Ronalda, ki pozira v športni opremi. "Težava" je le ta, da na tej fotografiji, če je vidna v celoti, v Nikovem oglasu seveda ni, pozira v trenirki največjega tekmeca Nika na trgu športnih proizvajalcev, nemškega Adidasa …

Oglas Nika:

 

#JustDoIt

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fotografija v celoti:

Cristiano Ronaldo | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Noro, kakšen razgled je imel Cristiano Ronaldo

Po sobotni zmagi v finalu lige prvakov v Cardiffu so nogometaši Reala v Madridu proslavljali 12. naslov evropskega prvaka. Do prizorišča velikega slavja so se peljali na strehi odprtega avtobusa, takšen pa je bil razgled Cristiana Ronalda na množice navijačev v Madridu.

Pozornost je v Cardiffu plenila tudi lepa Georgina Rodriguez

Prvič, odkar sta skupaj (pri njegovih prejšnjih uspehih še nista prijateljevala), je Georgina Rodriguez lahko občudovala, kako njen sloviti fant Cristiano Ronaldo zabija gole v finalu lige prvakov in osvaja naslov evropskega prvaka. Po tem, ko mu je uspelo, pa je Španka z njim proslavljala naslov na zelenici štadiona v Cardiffu in, lepa kot je, plenila pozornost širnega občinstva.

Joj, Zidane, tole je bilo pa čudno

Po zmagi Reala v finalu lige prvakov proti Juventusu, v katerem je prišel do druge trenerske lovorike evropskega prvaka v letu in pol, kolikor je trener Madridčanov, je prvi mož strokovnega štaba novega (starega) evropskega prvaka Zinedine Zidane poskrbel za nenavaden trenutek.

Po tekmi, ko se je zahvaljeval za delo svojim nogometašem, je v objem z njim namreč prisilil tudi Jamesa Rodrigueza. Kolumbijskega zvezdnika, ki je v tej sezoni za Real igral manj od pričakovanj in v finalu ni dobil niti minute priložnosti za igro.

Kolumbijec je že dlje časa nezadovoljen nad svojim statusom in prav mogoče je, da bo poleti odšel. No, še pred tem pa ga je sloviti Francoz spravil v neugoden položaj in ga, morda še zadnjič, objel.

Ronaldo je po finalu srečal svojega nogometnega očeta

V Cardiffu je bil tudi sloviti nekdanji trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson. Škot, ki je v marsičem zaslužen, da je Cristiano Ronaldo danes to, kar je. Po finalu, v katerem je Portugalec še četrtič postal evropski prvak, sta se srečala. "Šef, kako ste," je k Fergusonu z veliko mero spoštovanja pristopil Ronaldo, ki legendarnega Škota označuje za svojega nogometnega očeta.

Lepotica, ki je po finalu dražila nogometne navdušence

Paragvajska lepotica Mirtha Sosa zatrjuje, da je velika navijačica Reala. Sobotni finale lige prvakov v Cardiffu, ki je pripadel Madridčanom, je seveda izkoristila za svojo promocijo in takoj po njem na svojem Instagramu objavila videoposnetek, s katerim je burila domišljijo na milijone nogometnih navdušencev po vsem svetu …

Video, ki ga je lepa Paragvajka objavila po finalu:

 

#halamadrid #realmadrid #cr7 #la12 #campeones🏆 😘

A post shared by Mirtha Sosa (@mirthasosa) on

To je Mirtha Sosa:

Belgijska zvezdnika sta en dan delala v McDonald'su

Romelu Lukaku in Jan Vertonghen sta trenutno na pripravah z belgijsko reprezentanco, vmes pa sta si nekaj časa vzela tudi za delo v restavraciji s hitro prehrano McDonald's in navdušila. Strank se je, ko so izvedeli, kaj se dogaja, kar trlo ...

Zvezdnika italijanskega nogometa razkrila, da sta par?

Mladi španski napadalec senegalskih korenin Keita Balde in njegov soigralec pri rimskem Laziu Španec Patric sta v nedeljo na družabnih omrežjih istočasno objavila fotografiji, na katerih se držita za roko. Ob tem sta drug drugemu všečkala objavo, pod katero so objavljeni emotikoni, ki kažejo, da sta zaljubljena.

Nadaljnjih pojasnil v javnosti nista dajala, a v Italiji so prepričani, da sta se odločila za korak, ki je v današnji družbi še vedno nevsakdanji. Razkrila naj bi, da sta istospolno usmerjena in sta par. Po fotografiji sodeč, drugače ne more biti. Čestitke za pogum, fanta.

Dvaindvajsetletni Balde, ki je v tej sezoni zabil kar 16 prvenstvenih golov v prvi italijanski ligi, je sicer eden izmed najbolj vročih nogometašev Lazia ta hip. V Rim je prišel leta 2011 in igral za njegove mlajše starostne kategorije.

Dve leti starejši Patric je član Lazia od leta 2015. Oba sta v Rim prišla iz Barcelone, oba ne skrivata tega, da se v prostem času rada družita. Očitno ne samo kot prijatelja …

Joj, kakšna zvijača: egipčanski zvezdnik je mislil, da bo umrl

Nogometaš angleškega Stoke Cityja Ramadan Sobhi, ki trenutno spada med najbolj vroče egipčanske nogometaše, je v rodni državi gostoval v eni izmed oddaj, v kateri so mu pripravili prvovrstno potegavščino. Poglejte, kako prestrašen je bil 20-letnik, ki si je verjetno mislil, da bo umrl.

Ne spreglejte