Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
14.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 14.39

8 let

Hladna prha za Maribor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Maribora so v 10. krogu Prve Lige Telekom Slovenije izgubili z Dravo z 1:3 (0:2).

Mariborski nogometaši so znova doživeli hladno prho, po igri, ki so jo prikazali proti Ptujčanom, pa si česa drugega kot visokega poraza niti niso zaslužili. Gosti so vseskozi igrali zelo dobro in zanesljivo v obrambi, v napadu pa so si vseskozi ustvarjali priložnosti za zadetek, predvsem na račun domače obrambe, ki je bila luknjičava kot sir.

Prvo priložnost za gol je imel Čadikovski, vendar se je močno osmešil in iz bližine hudo zgrešil. V 20. minuti je Bošnjak podal žogo v kazenski prostor Maribora, nanjo je stekel Kmetec in se znašel pred vratarjem Pridigarjem, ki ga je nepravilno zaustavil. Kazenski strel z 11 metrov je zanesljivo izvedel Drevenšek.

Pri drugem zadetku je znova sodeloval Bošnjak: z leve strani je podal žogo v domači kazenski prostor, ta je šla mimo treh mariborskih obrambnih igralcev, Kmetcu pa iz neposredne bližine ni bilo težko zadeti za 2:0. Ptujski nogometaši so tudi po dokaj visokem vodstvu igrali odprto, mariborski pa so se izgubljali v nepovezani in za gostujoča vrata povsem nenevarni igri. V 44. minuti so vendarle izpeljali akcijo, vendar je Jelič zadel le vratnico.

Že po petih minutah nadaljevanja so gledalci videli tretji gol Ptujčanov. Kmetec in Kelenc sta izigrala mariborsko obrambo, slednjemu pa ni bilo težko zadeti prazno mrežo in povišati na 3:0. Gostiteljev tretji zadetek ni predramil, še naprej so igrali bledo, žvižgi s tribun pa so bili vse glasnejši. V 75. minuti je Čadikovski vendarle znižal na 1:3, domači gledalci pa so po koncu tekme "svoje ljubljence" pospremili z glasnim negodovanjem in žalitvami na račun trenerja Milka Djurovskega.

Ne spreglejte