Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 4. 2023,
9.59

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagradna igra UEFA liga prvakov UEFA Heineken nogomet PR članek

Ponedeljek, 17. 4. 2023, 9.59

1 leto

GOL! Na Heinekenovi nagradni igri osvoji ogled finala UEFA Champions League.

Oglasno sporočilo

Predstavljaj si tole: sediš v VIP-loži velikega finala UEFA lige prvakov, okoli tebe je tisoče nogometnih navdušencev, v roki imaš Heineken, gledaš na poln stadion Atatürk v Istanbulu ... in za nič ti ni bilo treba plačati. Ta vizija lahko postane resničnost.

HEINEKEN_1920x1080_pr_4 | Foto: Heineken Foto: Heineken

UEFA Champions League

Heineken se zaveda pomembnosti nepozabnih izkušenj, zato letos svoje oboževalce nagrajuje s sanjskimi doživetji. Tako lahko prav ti osvojiš popolnoma brezplačno potovanje v Istanbul za dve osebi, ogled finalne tekme UEFA Champions League in še 500 evrov, s katerimi si lahko na potovanju privoščita, kar vama srce poželi.

Vse, kar moraš storiti za potencialno udeležbo na finalu lige prvakov 10. junija, je, da kupiš katerikoli izdelek Heineken, številko računa do konca aprila vneseš na Heineken.si in držiš pesti. Če računa nimaš več pri sebi, pa lahko organizatorjem preprosto poveš, zakaj si ravno vidva zaslužita ogled finala UCL.

Preostala doživetja

Paleto ponujenih sanjskih doživetij, med katerimi lahko še zbiraš, sestavljajo tudi ogled dirke formula 1, plesanje do jutranjih ur na festivalu EXIT n obisk muzeja Heineken Experience v Amsterdamu.

To je tvoja zadnja priložnost, da sodeluješ v nagradni igri in si zagotoviš ogled finalne tekme UEFA Champions League. Zdaj gre zares.

Naročnik oglasnega sporočila je Heineken, d.,o.,o.

Ne spreglejte