Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 2. 2011,
15.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 1. 2. 2011, 15.42

8 let

F. Torres: Zadeti že na debiju proti Liverpoolu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najbolj vroče dogajanje zadnji dan prestopnega roka je bilo v Angliji. Chelsea je za vrtoglavo vsoto dobil Fernarda Torresa. Španec utegne debitirati prav proti nekdanjemu klubu.

Chelsea ni skoparil z naložbami v tem prestopnem roku, saj je zgolj za Fernanda Torresa zapravil pravo bogastvo. Prestop Španca je trenutno celo na četrtem mestu vseh časov. Kljub temu, da je bil ljubljenec navijačev z Anfielda, pa so ob prestopu na Stamford Bridge začeli zažigati njegov dres. Vsaj na videz mirni 26-letni napadalec je že razkril nekaj zanimivosti.

"Ko sem igral proti Chelseaju, sem bil vedno zelo motiviran. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj sem prestopil v ta klub. Zahvalil bi se navijačem Chelseaja, ki so me zelo lepo sprejeli. Upam, da jih bodo veselili tudi moji zadetki," je sprva povedal Torres, ki bo član Chelseaja naslednjih pet in pol let, na teden pa bo prejemal kar 175.000 tisoč funtov.

Prišel je v "top" klub

Kaj ga je torej ob bogati ponudbi še vodilo v London? " Od lani sem čutil, da moram storiti korak naprej in imeti nov izziv. Prišel sem v 'top' klub. Čast mi bo igrati z nogometaši kot so John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba in Nicolas Anelka. Za Chelsea sem se odločil, ker je do mene vedno kazal spoštovanje. Zelo pomembno je imeti podporo kluba," je argumente pojasnil "El Nino", ki je za Liverpool odigral 142 srečanj in dosegel 81 golov.

Na ta način bo Torres Chelseaju lahko pomagal v ligi prvakov, debi pa utegne dočakati pav proti nekdanjemu klubu. "Očitno je to usoda. S tem ravno nisem najbolj zadovoljen. O Liverpoolu lahko povem le najlepše. Pri njem sem postal vrhunski nogometaš. Nikoli ne bom rekel nič slabega o tem klubu. Če bom res debitiral proti Liverpoolu, potem bom seveda tudi skušal zadeti," je še razložil Torres.

Ob Špancu je iz Benfice prišel še brazilski branilec David Luiz. Za Brazilca je Chelsea odštel milijonov evrov.

Ne spreglejte