Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 7. 2017,
12.34

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Torek, 25. 7. 2017, 12.34

6 let, 6 mesecev

Kot kaže, Cristiano Ronaldo ostaja v Madridu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Cristiano Ronaldo | Foto Reuters

Foto: Reuters

Portugalec Cristiano Ronaldo je v ekskluzivnem pogovoru za španski časopis Marca potrdil, da bo svojo kariero nadaljeval v madridskem Realu, klubu, v katerem je v zadnjih osmih letih osvojil vse, kar se osvojiti da.

"Osvajanje pomembnih naslovov v prejšnji sezoni tako z mojim trenutnim klubom kot z reprezentanco je bilo čudovito, rade volje bi vse to ponovil tudi v prihodnosti," je Ronaldo povedal za Marco, ki piše, da je njegova izjava zagotovo potrditev, da zvezdnik še nekaj časa ne namerava zapustiti Pirenejskega polotoka.

Pri vsem tem Ronaldo dodaja, da se mora za želen uspeh truditi maksimalno in je ne malokrat zadnji, ki zapusti Realove treninge v Valdebebasu. "Ves čas moraš biti v najboljši pripravljenosti, trenirati brez premora. Tako bom nadaljeval tudi v prihodnosti, saj je nogomet moje življenje, moja strast," je dodal lanski dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša sezone.

Cristiana Ronalda so obtočili utaje davkov. | Foto: Reuters Cristiana Ronalda so obtočili utaje davkov. Foto: Reuters Trdi, da je nedolžen

Dvaintridesetletnik, ki je z belim baletom trenutno na pripravah v Šanghaju, bo tako očitno ostal v španski prestolnici, potem ko je pred časom zaradi obtožbe o utaji davkov želel sleči Realov dres. Vse od razkritja afere, ki je Portugalca postavila ob bok nogometašem, kot je njegov rival Lionel Messi - ti so skušali ogoljufati državno blagajno -, je zvezdnik odločno trdil, da je nedolžen, in privržence kraljevega kluba prestrašil z željo po odhodu iz Španije. Pristojno sodišče v Madridu je namreč v začetku junija podalo prijavo zoper Ronalda, saj naj bi ta utajil 15 milijonov evrov davkov, za kar mu grozi sedemletna zaporna kazen in 28 milijona evrov denarne kazni.

Ne spreglejte