Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
4. 5. 2016,
11.27

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

Natisni članek

Karl Heinz Rummenigge Bayern München Pep Guardiola

Sreda, 4. 5. 2016, 11.27

6 let, 7 mesecev

Bayern se počuti okradenega

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

Izvršni direktor Bayerna Karl Heinz Rummenigge izpada iz lige prvakov ni najbolje prenesel. Po njegovem mnenju ima pri neuspehu veliko prstov vmes tudi turški delivec pravice Cüneyt Cakir.

Bavarci so sicer zmagali z 2:1, a izpadli zaradi zadetka Atletica v gosteh. In ravno zadetek Antoineja Griezmanna po mnenju športnega direktorja nemškega velikana ne bi smel biti priznan.

"Počutimo se malce okradene. Zadetek Atletica je bil dosežen iz prepovedanega položaja, tudi prekršek ni bil v kazenskem prostoru, zato enajstmetrovke (op. p., Aletico je tudi zapravil) ne bi smelo biti. Ta sodnik je sodil že drugo tekmo v sedmih dneh, ne vem, kako lahko fantje pri Uefi to dovolijo. Sramota je, da je sodil tako slabo," je bentil Rummenigge.

Guardiola lahko povsem mirno spi

Bolj miren je bil po tekmi trener Bayerna Pep Guardiola, ki se po sezoni po treh letih poslavlja in se seli na Otok k Manchester Cityju.

Pepu Guardioli na klopi Bayerna ni uspelo osvojiti lige prvakov.  | Foto: Pepu Guardioli na klopi Bayerna ni uspelo osvojiti lige prvakov.

"Za to ekipo sem dal vse, kar sem lahko. Trudil sem se po najboljših močeh. Žal to ni bilo dovolj, da bi se v treh letih uvrstili v finale lige prvakov, a sem ponosen na ekipo. Igrali smo tako, kot smo si želeli, igrali smo dobro, a pogrešali smo kakšen zadetek več. Sam lahko povsem mirno spim, žal pa mi je igralcev," je dodal španski trener, ki je še tretjič zapored obstal v polfinalu in še tretjič zapored ga je izločil španski predstavnik. Po Realu, Barceloni je sanje nemškega stroja končal še Atletico.

"Vem, da lahko Carlo Ancelotti še dvigne raven igre te ekipe, Bayern ima lepo prihodnost. S temi igralci in to mentaliteto je res užitek delati. Klubu želim tudi v prihodnje vse najboljše," je še srečo zaželel svojemu nasledniku.

Bayern izenačil rekord Manchester Uniteda

Čeprav je Bayern izpadel, pa je izenačil rekord Manchester Uniteda in zmagal še 12. zapored v ligi prvakov pred domačimi gledalci. To je rdečim vragom uspelo med letoma 2006 in 2008. 

 

So Bayern res okradli sodniki?

  • Vsekakor, zadetek Atletica je bil dosežen iz prepovedanega položaja.
    22,38 %
    92 glasov
  • Ko rezultat ni tak, kot želiš, so vedno krivi sodniki.
    77,62 %
    319 glasov
Oddanih 411 glasov
Ne spreglejte