Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Nedelja,
31. 7. 2016,
9.25

Osveženo pred

7 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,80

Natisni članek

nogomet Bayern München Inter Samir Handanović

Nedelja, 31. 7. 2016, 9.25

7 let, 8 mesecev

Bayern poteptal Inter, Handanović v 35 minutah prejel kar štiri zadetke! #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,80

Na mednarodnem turnirju pokalu prvakov si tekme med velikani sledijo druga za drugo. Ponoči sta si iz oči v oči zrla Bayern in Inter Samirja Handanovića. Nemški stroj pod novim trenerjem Carlom Ancelottijem počasi dobiva pravo podobo, njegovo moč pa je na grd način občutil tudi milanski klub.

Bayern je v Severni Karolini v ZDA na štadionu Bank of America že v sedmi minuti načel mrežo Samirja Handanovića. Zadel je odlični ameriški napadalec Julian Green, ki je do 35. minute prvega dela slovenskega vratarja premagal še dvakrat in prišel do hat-tricka. Šov Američana je z zadetkom dopolnil tudi Franck Ribery, ki doživlja drugo pomlad.

"Po dolgem času spet čutim, da mi trener zaupa. Ancelotti je res velik trener. Ob sebi potrebujem ljudi. kot je on ali Jupp Heynckes oziroma Ottmar Hitzfeld," je po tekmi povedal francoski zvezdnik, ki je, kot kaže, zadnje tri sezone pod vodstvom Pepa Guardiole preživljal pravi pekel.

"Nemogoče je v šestih dneh odigrati tri tekme"

V drugem polčasu do tal ponižani Inter sicer ni več prejel zadetka, častni zadetek Milančanov je celo dosegel Mauro Icardi in postavil končni rezultat na 4:1.

"Edina pozitivna stvar te tekme je to, da v drugem polčasu nismo prejeli zadetka. Nemogoče je odigrati z enajstimi igralci tri tekme v šestih dneh in med tem še potovati. Za po vrhu vsega pogrešamo še veliko nogometašev, ki so za nas zelo pomembni. Ko nimaš štirih ali petih nogometašev, je zelo težko," je po tekmi potarnal Roberto Mancini, ki med vsemi najbolj pogreša Hrvata Ivana Perišića, Čilenca Garyja Medela in najnovejšo argentinsko okrepitev Everja Banego.

Za Inter je bila tekma z Bayernom že šesta. Izgubil je kar trikrat, dvakrat remiziral, premagal pa je le Real Salt Lake. Pred Nerazzurri je zdaj nekaj dnevni počitek, potem pa bodo v petih dneh spet odigrali tri tekme. Šlo bo za obračune s Tottenhamom, Bešiktašem in Borussio Mönchengladbach.

Vrhunci s tekme:

Ne spreglejte