Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 9. 2013,
10.31

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Villarreal Bojan Jokić Gregor Balažic Partizan Beograd Josip Iličić Fiorentina Ažbe Jug Sporting Lizbona Tim Matavž Augsburg Robert Berić Rapid Dunaj

Četrtek, 19. 9. 2013, 10.31

5 let, 3 mesece

Balažic na Bavarskem šokiral Matavža, Berić videl rdeče v večnem mestu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Augsburg Tima Matavža je v 2. krogu lige Europa razočaral proti Partizanu, za katerega je igral Gregor Balažic. Saint Etienne Roberta Berića je izgubil pri Laziu, Krčan pa je prejel rdeči karton.

Slovenski branilec Gregor Balažic je s Partizanom zmagal drugič v ligi Europa. Niz je nadaljeval na Bavarskem in premagal Augsburg, katerega član je Tim Matavž. Srbski prvaki so premagali člana nemške bundeslige s 3:1, tako Balažic kot Matavž pa sta igrala samo v prvem polčasu. Augsburg je bil nevaren pred vrati Beograjčanov. Na njih je streljal kar 28-krat (14-krat v okvir vrat), Partizan pa na njihova le sedemkrat, a je šla zmaga vseeno v Srbijo.

Vroča Fiorentina Josipa Iličića, ki je konec tedna v italijanskem prvenstvu razstavila vodilni Inter, je v gosteh zmlela še portugalski Belenenses in to s kar 4:0. Kranjčan je tekmo spremljal s klopi.

Sporting Ažbeta Juga je na gostovanju pri turškem Bešiktašu remiziral z 1:1. Slovenskega vratarja ni bilo v postavi Sportinga.

S težkega gostovanja pri Laziu so se kot poraženci domov vrnili igralci Saint Etienna, med njimi tudi "osmoljenec" Robert Berić. Na Olimpicu so bili Rimljani boljši s 3:2. Berić pa je svojo zgodbo zaključil v 33. minuti, ko je tekmeca v boju za žogo v zraku s komolcem položil na tla. Sodnik ni imel milosti in mu prejel rdeči karton.

Bojan Jokić je z Villarrealom gostil češki Plzen. Vodilna ekipa španskega prvenstva si je po porazu v prvem krogu proti nekdanji Berićevi ekipi, Rapidu, želela prvih treh točk in jih tudi osvojila. Bilo je 1:0. Jokić je tekmo spremljal s klopi.

Status najzanimivejšega obračuna je v tem krogu pripadel Monacu in Tottenhamu. V monaški kneževini je bilo 1:1. Celtic je prav tako remiziral s Fenerbahčejem (2:2). Liverpool je igral neodločeno s švicarskim Sionom (1:1), dortmundska Borussia pa tudi ni zmagala proti Paoku (1:1).

Ne spreglejte