Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
1. 8. 2016,
20.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

1

Natisni članek

Xoana Gonzalez Cesc Fabregas Dirk Nowitzki izbor z družabnih omrežij Lionel Messi Lionel Messi Gonzalo Higuain nogomet John Terry Simone Zaza Jürgen Klopp

Ponedeljek, 1. 8. 2016, 20.35

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Argentinska manekenka Messija primerjala s truplom #foto #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

1

Za nami je še en nogometno obarvan teden, v katerem smo videli marsikaj zanimivega. Kaj smo za vas strnili v deset najbolj odmevnih dogodkov na družbenih omrežjih v preteklem tednu?

Čista kopija

Zanimiva in viralna izvedba enajstmetrovke Italijana Simoneja Zaze na evropskem prvenstvu v Franciji, ko je po nizkem skipingu na koncu še grdo zgrešil, še vedno ni šla v pozabo. Italijana je na dobrodelni tekmi oponašal tudi zvezdnik NBA Dirk Nowitzki in lahko rečemo, da ga je zadel v piko.


Nešportna poteza Fabregasa

Na prijateljskem obračunu med Chelseajem in Liverpoolom je Cesc Fabregas grdo pokosil Ragnarja Klavana, zato si je sicer načeloma ne preveč grobi Španec prislužil rdeči karton. Estonec jo je odnesel brez hujših posledic, Fabregas pa se mu je po tekmi tudi opravičil.

Le šest mesecev po tem, ko je prejel Puškaša, je končal kariero

Wendell Lira se je le pol leta po tem, ko je prejel Fifino nagrado za najlepši zadetek leta 2015, poslovil od nogometa. Razlog? Želi postati profesionalni igralec videoigrice Fifa. Ni kaj, zanimiva odločitev 27-letnega Brazilca. Morda je celo prvi, ki se je upokojil zaradi videoigrice.


Je Ramos res Messijev vzornik?

Da je Lionel Messi svoje lase pobarval na blond, ni več skrivnost, zanimivo pa je, da njegov videz skozi leta sovpada s tekmecem pri madridskem Realu Sergiom Ramosom. Res sta si podobna kot jajce jajcu.

Ko se ne moreš odločiti

Prijateljska tekma med Celticom in Barcelono je prejšnji teden požela veliko pozornosti pri številnih nogometnih navdušencih, tudi pri takih, ki jim očitno srce bije za oba kluba. Ti so na tekmo prišli s posebnimi dresi. Se jim je pogruntavščina posrečila?

Ko se bo poškodoval, bo za pica le evro

Vsi najbrž veste, koliko sovražnikov si je Gonzalo Higuain s svojim prestopom iz Napolija v Juventus nakopal na svoja pleča. Ena izmed lokalnih picerij v Napoliju je svojim strankam ponudila posebno ponudbo, ki bo postala aktualna, ko se argentinski napadalec pri stari dami prvič poškoduje. Pico margarito z Argentinčevim portretom na njem bo takrat mogoče dobiti le za evro. 

Zakaj je Klopp z rokami krilil po zraku?

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je na prošnjo enega izmed otrok oponašal slavje Daniela Sturridgea, ko zadene gol. Nemec se je potrudil, sami pa ocenite, če je kriljenje z rokami spominjalo na angleškega napadalca.

Terry hiter kot Phelps

Nogometaši Chelseaja se vneto pripravljajo na novo sezono. Za sproščanje med napornimi treningi se je peterica pomerila v plavanju v 25-metrskem bazenu. Tekmovali so Ruben Loftus-Cheek, John Terry, Gary Cahill, Nemanja Matić in Asmir Begović. Loftus-Cheek in Matić sta pozabila skočiti v bazen, dvoboj preostale trojice pa je kljub zaspanemu štartu dobil kapetan Terry, ki spomnil na ameriškega plavalca Michaela Phelpsa, ki je na treh olimpijskih igrah  osvojil kar 18 zlatih medalj.

Človek bi jo po tem kar objel in stisnil k sebi

V finalu ženskega nogometnega evropskega prvenstva do 19 let je Francija z 2:1 premagala Španijo. A vse skupaj bi se morda lahko odvilo tudi drugače, če se ne bi v sodnikovem podaljšku zgodilo nekaj, česar ne vidimo vsak dan. Španska kapetanka Nahikari Garcia je povsem sama z nekaj metrov zgrešila nemogoče. Namesto da bi francosko vratarko vprašala, kam želi, da ji zabije gol, je žogo udarila z vso močjo, ta pa je na začudenje vseh švignila čez gol. Njene soigralke so popadale po tleh, podaljšek pa je tako splaval po vodi.  Garcia si te poteze najbrž še dolgo ne bo odpustila, zato bi jo človek po tej smoli kar objel in stisnil k sebi.

Kot bi spala s truplom

Lionel Messi blesti na nogometnih igriščih, očitno pa mu ne gre tako dobro v postelji. Vsaj tako trdi argentinska manekenka Xoana Gonzalez, ki je s petkratnim dobitnikom zlate žoge spala pred leti.

"Zgodilo se je pred mnogimi leti. Resnica je, da je bil še zelo mlad, a je vedel, kaj počne. Njegov varnostnik je prišel do mene in mi dejal, da me nekdo želi spoznati. To mi je dalo vedeti, da je zelo sramežljiv. Ne spomnim se, če mi je povedal, ali ima dekle ali ne, nakar sva odšla v njegovo stanovanje v Puerto Madero. Ko nekdo 'teče po celem igrišču', pričakuješ, da ti vrne uslugo. A ni se zgodilo, pričakovala sem več. Na trenutke sem se počutila, kot bi spala s truplom," je za perujsko televizijo povedala Argentinka.

 

Buenos días...retomando el instagram...los extrañe 🙈💕💋

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on

 

#PhotoGrid Alguien le gusta esta pose? Buen dia!

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on

 

Siempre Sonrie! #Dorada

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on

Ne spreglejte