Glasujte za Naj planinsko kočo 2017

Tudi letos v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije na Siol.net poteka glasovanje za Naj planinsko kočo. Sodelujoče čaka več kot 100 bogatih planinskih nagrad. Ste že oddali svoj glas?

naj planinska koča

V prvem krogu glasovanja, ki bo potekalo od 16. 6. 2017 do 31. 7. 2017, bodo sodelovale koče, ki so opremljene s certifikati Družinam prijazna planinska koča, Certifikatom okolju prijazna koča ali imajo vgrajene čistilne naprave.

Izbirate lahko kar med 72 kandidati. Prvih deset koč, ki bodo prejele največ glasov, se bo podalo v drugi krog, kjer boste bralci Siol.net od 1. 8. 2017 pa vse do 12. 9. 2017 glasovali za zmagovalno kočo. Naj planinska koča leta 2017 bo postala tista, ki bo zbrala največ glasov.

Med izborom bodo ob torkih tedenska žrebanja. Šest tedenskih žrebanj bo v prvem krogu, šest pa v drugem. Ob izteku izbora bomo izžrebali še nagrajence, ki bodo osvojili glavne nagrade.

Preverite bogat sklad planinskih nagrad, ki čaka več kot sto sodelujočih, ki bodo izžrebani v tedenskih ali glavnem žrebanju ob koncu nagradnega izbora.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano