Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Petek,
28. 7. 2017,
16.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,35

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić Kyrie Irving Miami Heat Cleveland Cavaliers

Petek, 28. 7. 2017, 16.15

6 let, 6 mesecev

Se lahko zgodi, da bo Goran Dragić zaradi zvezdnika pakiral kovčke?

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,35
Kyrie Irving | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Čez lužo so se pojavile govorice o možnosti, da bi se kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić znašel v menjavi igralcev. Zvezdnik Clevelanda Kyrie Irving je namreč dejal, da je Miami eden od klubov, kjer bi rad nadaljeval kariero.

Pred kratkim je Kyrie Irving sporočil, da bi rad zamenjal klub in zapustil Cleveland Cavaliers. Dogajanje na tržnici je nemudoma oživelo.

Kot poroča ESPN, so na naslov njegovega dozdajšnjega kluba priromale ponudbe številnih klubov. Zanj naj bi se ogreli San Antonio Spurs, Los Angeles Clippers, Phoenix Suns, Minnesota Timberwolves, New York Knicks in Miami Heat.

In v kombinaciji pri morebitni menjavi z Vročico omenjajo prav našega Gorana Dragića in Justina Winslowa.

Gogija v Sloveniji obiskali trenerji iz Miamija

Goran Dragić je že večkrat povedal, da se v Miamiju z družino odlično počuti. | Foto: Guliverimage/Getty Images Goran Dragić je že večkrat povedal, da se v Miamiju z družino odlično počuti. Foto: Guliverimage/Getty Images Medtem pa se približuje datum, ko se bo starejši od bratov Dragić lahko priključil treningom slovenske reprezentance. Zaradi pravil lige NBA lahko začne z reprezentanti trenirati 1. avgusta. Kolegi v izbrani vrsti z nestrpnostjo pričakujejo kapetana, ki bo nosilec igre Slovenije na evropskem prvenstvu. Sprva bo ta igrala v Helsinkih na Finskem (skupina), zaključni boji pa bodo v Istanbulu.

Gogi sicer trenira že kar nekaj časa. Obiskali so ga tudi trenerji iz Miamija in delali z njim na Iliriji v Ljubljani. Glede na to, da je del strokovnega vodstva Vročice pripotoval v Slovenijo, lahko domnevamo, da Miami nanj resno računa v prihodnji sezoni. A kot je že občutil na lastni koži in večkrat poudaril, je liga NBA velik posel, kovčke pa moraš imeti vedno pripravljene.

Ne spreglejte