Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Petek,
1. 2. 2013,
10.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić Božidar Maljković Matej Avanzo

Petek, 1. 2. 2013, 10.44

8 let

Pričakovan Dragićev da reprezentanci

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Delegacija Košarkarske zveze Slovenije v sestavi Božidar Maljković in Matej Avanzo je v ZDA obiskala tudi Gorana Dragića. Košarkar Phoenix Suns se že zdaj veseli evropskega prvenstva.

Najprej sta slovenski selektor in direktor reprezentance obiskala Bena Udriha, ki je znova potrdil nastop za slovensko izbrano vrsto na letošnjem evropskem prvenstvu, ki ga bo gostila Slovenija. Kot drugi je prišel na vrsto Goran Dragić, ki odlično igra v dresu Phoenixa.

Tudi z organizatorjem igre Sonc sta se Maljković in Avanzo pogovarjala o reprezentančnem poletju. Pri Goranu ni nobenih bojazni, da ne bi prišel na zbor izbrane vrste. "Obiska Božidarja Maljkovića in Mateja Avanza sem bil zelo vesel. Dolgo se že nismo videli in prijetno smo se pogovorili. EuroBasketa na domačih tleh se izjemno veselim. Vsi igralci moramo stopiti skupaj in upam le, da ne bo poškodb. Prvenstvo bo zelo kakovostno, za uresničitev želja pa bomo morali igrati kot ekipa in ne posameznik. Komaj že čakam, da se prvenstvo začne," je ob snidenju povedal starejši od bratov Dragić, svoje besede pa dodal še Maljković: "Goran je že večkrat dokazal, da je velik profesionalec in da ljubi Slovenijo. Čeprav mu pravila lige NBA dopuščajo, da je na pripravah reprezentance prisoten največ 35 dni, o tem ne želi niti razmišljati. Že na preteklih akcijah je bil prisoten vse dni priprav in bil na treningih eden izmed najmarljivejših. Enako razmišlja tudi sedaj. Zaveda se, da ima še veliko možnosti za napredovanje in na treningih z reprezentančnimi soigralci resnično uživa. Z velikim srcem igra za Slovenijo in bo naredil vse, da bo reprezentanca na domačem EuroBasketu dosegla odmeven rezultat."

Za dodatno veselo novico pa je poskrbelo vodstvo Phoenixa, ki je dejalo, da "Gogija" ne bodo ovirali na reprezentančni poti.

Ne spreglejte