Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rabuza

Sobota,
1. 11. 2014,
11.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 1. 11. 2014, 11.48

8 let

Prepelič se je tudi uradno vrnil k Olimpiji

Rabuza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kar se je napovedovalo že nekaj dni, je danes dobilo tudi uradno potrditev. Klemen Prepelič, ki je z Ljubljančani treniral že dalj časa, je podpisal pogodbo do konca sezone.

Zadnjih deset dni je Klemen Prepelič treniral skupaj s košarkarji Olimpije. Edino oviro k ponovni vrnitvi v zmajevo gnezdo je predstavljala še nedokončana zgodba s prejšnjim delodajalcem, turškim Banvitom. V četrtek je dobil še izpisnico in ovir za uradno potrditev ni bilo več.

"Pozdravljam prihod reprezentanta Prepeliča. Imamo mlado ekipo, ki je željna dokazovanja, polna energije, in verjamem, da se bo dobro vklopil. Konkurenca je bila vedno dobra za napredovanje mladih igralcev. Kot vsi drugi si bo moral tudi Prepelič svojo minutažo priboriti na treningih. Njegova vrnitev v našo ekipo ne pomeni, da bi kdo moral zapustiti ekipo oziroma da na katerega igralca ne računam. Imamo kar nekaj težav s poškodbami in ne smemo pozabiti tudi na dejstvo, da za konec sezone v Ligi Telemach potrebujemo sedem slovenskih igralcev. Prihod Prepeliča je tako dobrodošel v več pogledih," je po novi pridobitvi dejal trener Zmajev Aleš Pipan, ki bo zdaj imel še večjo izbiro na zunanjih položajih.

"Izkušnja v tujini je bila poučna"

Vrnitve na parket je seveda zelo vesel tudi 22-letni Prepelič, ki je z zeleno-belimi sklenil dogovor do konca sezone.

"Veseli me vrnitev v klub, ki mi je v preteklosti dal veliko. Izkušnja v tujini je bila dobra in poučna. Željan sem treniranja, igranja na tekmah in Union Olimpija je za mojo vrnitev na parket zagotovo najboljša sredina. Večino fantov že poznam in lahko rečem, da so me odlično sprejeli. Upam, da bo sodelovanje lahko dolgoročno, a o tem bosta obe strani odločali po končani sezoni," je ob podpisu dejal slovenski reprezentant.

Ljubljanski klub je Prepeliča že registriral za tekmo šestega kroga, ko v Stožice ob 19. uri prihaja zadnjeuvrščeni Metalac.

Ne spreglejte