Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2011,
19.58

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Chris Paul Dwight Howard NBA

Petek, 2. 12. 2011, 19.58

4 leta, 4 mesece

Paul želi v New York, Jersey bi Howarda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Odpira se tržnica v ligi NBA. Zdi se, da je najbolj zaželena destinacija New York. Chris Paul si želi v New York Knickse. Dwighta Howarda pa bodo skušali dobiti New Jersey Nets.

Ni skrivnost, da je Chris Paul dober prijatelj Carmela Anthonyja. Že lani je razglašal, da bodo nekega dne skupaj z Amarejem Stoudemirejem v New Yorku oblikovali novo veliko trojico, ki bi v vzhodni konfrenci lige NBA konkurirala tistima iz Miamija in Bostona. Paul, eden najboljših podajalcev v ligi, ima z New Orleans Hornets še enoletno pogodbo, a ker na jugu ne vidi možnosti za osvojitev prstana, že zdaj želi drugam. Kot je poročal Yahoo! Sports je svojega agenta že obvestil, da hoče v New York Knicks. Želja se mu bo težko uresničila, saj Knicks nimajo košakarjev, ki bi jih lahko New Orleansu ponudili v zameno. Tako je eden od neimenovanih virov ESPN-a dejal: "Ne bo prosil za selitev v Knicks, saj Knicks nimajo česa ponuditi. Hornets ne bo na tak način užalil."

Slišali smo še eno govorico: Paula naj bi si želeli Boston Celtics. Pa so se res pripravljeni odpovedati Rajonu Rondu (tega bi imeli Indiana Pacers)? Športni direktor Danny Ainge je v petek dejal, da ne, da Rondo ostaja. Naslednje vroče ime je Dwight Howard. Tudi on že obupuje nad Orlando Magic. Želijo ga New Jersey Nets, ki za zdaj zavračajo, da so že pripravili ponudbo zanj. Je pa to bržkone edina možnost, da klub, ki se bo naslednje leto preselil v Brooklyn, po letošnji sezoni obdrži Derona Williamsa. Agent slednjega za zdaj trdi, da ne bosta podaljšala. Medtem se Miami Heat v nuji po okrepitvah pod košem ozirajo za prostimi igralci. Glavna kandidata sta Tyson Chandler (doslej član prvakov Dallas Mavericksov) in Nene (Denver Nuggets).

Trening kampi in prestopni rok naj bi se začeli devetega decembra (nova kolektivna pogodba namreč še ni podpisana). Dotlej se igralci in lastniki še ne smejo pogovarjati o pogodbah.

Ne spreglejte