Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 9. 2023,
15.15

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76

Natisni članek

Cedevita Olimpija Cedevita Olimpija Miami Heat Liga NBA liga ABA Goran Dragić Goran Dragić Zoran Dragić

Petek, 22. 9. 2023, 15.15

7 mesecev, 1 teden

Negotova prihodnost bratov Dragić

Navijače Olimpije zanima, kje je Zoran Dragić. V Miamiju.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76
Cedevita Olimpija Zoran Dragić | Zoran Dragić ima še veljavno pogodbo s Cedevito Olimpijo. | Foto Blaž Weindorfer/Sportida

Zoran Dragić ima še veljavno pogodbo s Cedevito Olimpijo.

Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

Navijači Cedevite Olimpije se sprašujejo, kje je Zoran Dragić. Ta ima še veljavno pogodbo z ljubljanskim klubom, a ga novi trener ne vidi v svojem kadru. In zato slovenskega reprezentanta ni na pripravah, sezona pa se je zanje ta teden tudi uradno začela. Kje je, je zdaj Zoran sporočil sam. V Miamiju, kjer trenira z bratom Goranom Dragićem. Tudi on še ni razrešil svoje klubske prihodnosti.

D.J. Stewart Jr.
Sportal Cedevita Olimpija tik pred začetkom pripeljala dodatno moč

Cedevita Olimpija je na superpokalnem turnirju regionalne lige ABA izgubila vse tri tekme, zadnjo v precej okrnjeni zasedbi (brez Karla Matkovića, Justina Cobbsa, Luke Ščuke in Nikole Radičevića) s FMP in je tako tekmovanje končala na osmem mestu. V naslednjem tednu se sezona zanjo začenja zares: v ponedeljek bodo najprej s Kansai Helios Domžale igrali slovenski superpokal, nato pa jih 30. septembra čaka uvodna tekma lige ABA, ko bo v Stožicah gostovala Mega Mis. V zadnjem hipu so pripeljali še enega novega košarkarja, to je branilec D. J. Stewart.

Ob tem pa se številni navijači sprašujejo, kje je slovenski reprezentant Zoran Dragić. Ta ima še veljavno pogodbo s Cedevito Olimpijo, a ni skrivnost, da novi trener Simone Pianigiani nanj ne računa, tako kot tudi ni na ljubljenca ljubljanske publike Alena Omića, a so se z njim že razšli. Usoda mlajšega od bratov Dragić pa še naprej ni jasna. Po koncu svetovnega prvenstva se ni priključil pripravam Cedevite Olimpije, trenutno pa je na drugi strani Atlantika. V Miamiju namreč trenira z Goranom Dragićem. "Odličen trening," je priljubljeni Zoki zapisal na Instagramu in objavil fotografijo z bratom in trenerjem za košarkarske vrline Stanleyjem Remyjem.

Goran čaka na razplet Lillardove prestopne sage

Goran Dragić bi najraje svojo najverjetneje zadnjo sezono igral za Miami Heat. | Foto: Nik Moder/Sportida Goran Dragić bi najraje svojo najverjetneje zadnjo sezono igral za Miami Heat. Foto: Nik Moder/Sportida Še naprej ni znano niti, kje bo v novi klubski sezoni igral Goran Dragić. Ko je bil poleti v Sloveniji, je starejši od bratov dejal, da je pred njim najverjetneje zadnja sezona v karieri. Želja številka 1 pa je, da bi jo sklenil v dresu Miami Heat, s katerim je pred nekaj sezonami igral tudi veliki finale, v tem mestu pa si je tudi ustvaril drugi dom. A da se čaka, kaj bo z Damianom Lillardom. Poletna prestopna saga z dolgoletnim zvezdnikom Portland Trail Blazers pa po več kot dveh mesecih še naprej ni končana. Lillard namreč na vsak način želi v Miami, a do dogovora o kupčiji med ekipama (morda bo vključena še tretja ekipa) nikakor ne pride. In šele nato bo odločitev o novem ali starem klubu sprejel Goran Dragić.

Cedevita Olimpija Sean Armand
Sportal Žakelj v finalu presenetil Obradovića in Partizan, še en poraz Cedevite Olimpije
Cedevita Olimpija : Mega Gregor Glas
Sportal Novo razočaranje za Cedevito Olimpijo
Ne spreglejte