Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 7. 2023,
14.52

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Telemach

Natisni članek

nagradna igra advertorial Telemach Aleksander Sekulić SP 2023 svetovno prvenstvo v košarki Luka Dončić Luka Dončić Slovenska košarkarska reprezentanca

Petek, 7. 7. 2023, 14.52

2 meseca, 3 tedne

Osvojite VIP-srečanje s slovensko košarkarsko reprezentanco in še več super nagrad

Luka Dončić v napeti akciji: priborite si svoje vstopnice za Meet & Greet

Vsebino omogoča Telemach

Bliža se datum, ko vam bo srce poskočilo v divjem ritmu strastne košarke. Prva pripravljalna tekma slovenske reprezentance bo 25. julija, vsi pravi košarkarski navdušenci pa čakajo Telemachov spektakel, ko boste v Stožicah lahko v živo navijali za naše junake, ki se bodo z ekipo Grčije pomerili na pripravljalni tekmi.

24-letni slovenski košarkarski as Luka Dončić je pripravljen na poletje v slovenski izbrani vrsti. | Foto: Vid Ponikvar/Sportida 24-letni slovenski košarkarski as Luka Dončić je pripravljen na poletje v slovenski izbrani vrsti. Foto: Vid Ponikvar/Sportida

Vstopnice so sicer že razprodane, še vedno pa imate možnost, da od blizu spremljate čarobne trike superzvezdnika Luke Dončića in drugih članov ekipe #mojtim, ki bo z našo zbrano vrsto gotovo ustvarila nepozaben večer. Sodelujte v Telemachovi VELIKI NAGRADNI IGRI in se potegujte za vrhunske nagrade. Zlati košarkar se bo naši reprezentanci priključili konec meseca v Ljubljani.

25. avgusta se namreč na Filipinih in Japonskem ter v Indoneziji začenja svetovno prvenstvo, kjer bo svoje barve že četrtič predstavljala tudi Slovenija. Slovenci se bodo kot nosilci skupine F na japonskem otoku Okinava v soboto, 26. avgusta, pomerili z Venezuelo, v ponedeljek, 28. avgusta, z Gruzijo ter za konec uvodnega skupinskega dela v sredo, 30. avgusta, še z Zelenortskimi otoki.

Slovenci se bodo pomerili z reprezentancami Gruzije, Venezuele in Zelenortskih otokov. | Foto: Vid Ponikvar/Sportida Slovenci se bodo pomerili z reprezentancami Gruzije, Venezuele in Zelenortskih otokov. Foto: Vid Ponikvar/Sportida

Kdo je #mojtim?

Selektor je na razširjeni reprezentančni seznam uvrstil 20 košarkarjev, ki bodo med pripravami odigrali sedem tekem, od tega tri pred domačimi navijači. Na seznamu so Jaka Blažič, Saša Ciani, Vlatko Čančar, Jakob Lovrenc Čebašek, Žiga Dimec, Luka Dončić, Zoran Dragić, Gregor Glas, Gregor Hrovat, Urban Klavžar, Aljaž Kunc, Miha Lapornik, Jurij Macura, Blaž Mahkovic, Jordan Morgan, Aleksej Nikolić, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Žiga Samar in Mike Tobey.

Slovenija : Litva slovenska košarkarska reprezentanca Eurobasket 2022 | Foto: Vid Ponikvar/Sportida Foto: Vid Ponikvar/Sportida

S Telemachom do VIP-doživetja: Meet & Greet s slovensko košarkarsko reprezentanco!

Kako do srečanja s svojimi najljubšimi košarkarji? Preizkusite se v poznavanju slovenske košarke in se potegujte za več kot odlično nagrado, ki bo razveselila čisto vse športne navdušence.

Telemach_nagradna igra | Foto: Telemach Foto: Telemach

Sodelujte v Telemachovi VELIKI NAGRADNI IGRI in se potegujte za vrhunske nagrade: VIP-srečanje s slovensko košarkarsko reprezentanco, vstopnice za tekmo SLOVENIJA : GRČIJA, podpisano košarkarsko žogo in še več. Zagotovo nagrade, ki jih bo marsikdo vesel! 

KLIKNITE IN SODELUJTE.

Pripravljalne tekme #mojtim 2023

Torek, 25. julij 2023, ob 20.30

Celje, Dvorana Zlatorog

SLOVENIJA : KITAJSKA

 

Sreda, 2. avgust 2023, ob 20.30

Ljubljana, Arena Stožice

TELEMACHOV SPEKTAKEL: SLOVENIJA : GRČIJA

 

Petek, 4. avgust 2023

Atene, dvorana OAKA

GRČIJA : SLOVENIJA

 

Torek, 8. avgust 2023, ob 18. uri

Ljubljana, Arena Stožice

SLOVENIJA : HRVAŠKA

 

Petek, 11. avgust 2023

Malaga, Športna palača José Martín Carpena

ŠPANIJA : SLOVENIJA

 

Sobota, 12. avgust 2023

Malaga, Športna palača José Martín Carpena

ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE : SLOVENIJA

 

Sobota, 19. avgust 2023, ob 8. uri po slovenskem času

Tokio, Ariake Arena

JAPONSKA : SLOVENIJA

Slovenija : Litva slovenska košarkarska reprezentanca Eurobasket 2022, Luka Dončić | Foto: Vid Ponikvar/Sportida Foto: Vid Ponikvar/Sportida

Telemach je že leta 2004 postal generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, do 2016 pa je bil tudi nosilec imena državnega prvenstva – takrat Lige Telemach.

V vsem tem času so se z reprezentanco veselili številnih uspehov tako na prijateljskih tekmah kot na največjih mednarodnih tekmovanjih. Zdaj tudi vam ponujajo priložnost spoznati naše košarkarske gladiatorje, zato ne zamudite te fantastične priložnosti, odgovorite na nagradno vprašanje in uživajte v izjemnem doživetju! Vsi sodelujoči pa prejmejo 15 odstotkov popusta ob naslednjem nakupu v spletni trgovini Stadion Shop.

Ne spreglejte