Lewis v Miami, prvi podpisi na pogodbah

Še lani najbolj preplačani košarkar v NBA, Rashard Lewis, bo za "drobiž" igral za Miami Heat. Medtem so se začele nove pogodbe uradno podpisovati. Prvi jo je Deron Williams.
Lewis v Miami, prvi podpisi na pogodbah

Miami Heat so na svoj roster za naslednjo sezono lige NBA dodali veterana Rasharda Lewisa. Ta je pred dnevi po kupčiji iz Washington Wizards v New Orlens Hornets za 13,7 milijona ameriških dolarjev odkupil svojo pogodbo in postal prosti košarkar. Z branilci naslova se je dogovoril za dveletno pogodbo v višini 2,8 milijona dolarjev. Zdaj mu ne bo nihče več mogel očitati, da je najbolj preplačan košarkar v ligi.

S klopi bo imel priložnost, da dokaže, da po 13 letih v elitnem tekmovanju še zna igrati na najvišjem nivoju. V minulih sezonah so ga pestile poškodbe kolena. Je peti najuspešnejši strelec za tri točke med aktivnimi igralci, pred leti pa je imel povprečje celo prek 20 točk na srečanje. Minula sezona pa je bila njegova druga najslabša v karieri, saj je na tekmo dosegal 7,8 točke in imel le 24-odstoten met za tri.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano
{{headline}}
{{display_url}}
{{description1}} {{description2}}