Ben Wallace k Panathinaikosu?

Za enega najboljših obrambnih igralcev v ligi NBA, Bena Wallacea, se zanimajo pri grškem podprvaku Panathinaikosu, ki imajo trenutno na pozicji centra le Sofo Schortsanitisa.
Ben Wallace k Panathinaikosu?

Ben Wallace je bil v pretekli sezoni član Detroits Pistons, s katerimi je v preteklosti dosegal tudi največje uspehe v karieri. Po sezoni mu je potekla pogodba, novega delodjalca pa zaenkrat še ni našel. Sredi minule sezone je v enem izmed intervjujev omenil, da se čuti pripravljenjega za igranje celotne tekme in ne le 16 minut, kolikor mu je odmerjal trener, zaradi časar je bil nezadovoljen in je razmišljal o koncu kariere, saj ga sedenje na klopi ne zanima.Kot ena izmed možnosti se omenja tudi Evropa, čeprav v svoji dolgoletni karieri 38-letni »Big Ben« še ni igral izven Amreike. Trener atenskega kluba, Aegryris Pedoulaki, na položaju centra išče igralca, ki bi predvsem dvignil nivo igre v obrambi in Wallace se zdi najboljša izbira.

V svoji 16-letni NBA karieri je štirikrat postal najboljši obrambni igralec lige in štirikrat nastopil na tekmi zvezd. Leta 2004 mu je z Detroitom uspelo osvojiti šampionski prstan.

Spomnimo, pred leti je v Grčijo že prišel »zvezdnik« lige NBA. To je bil Josh Childress, ki je med letoma 2008 in 2010 igral za velikega rivala Panathinaikosa, pirejski Olympiakos.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano