Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 1. 2008,
10.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 24. 1. 2008, 10.30

8 let

Tekmovanje v spretnostih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Dan pred tekmo zvezd so se zvezdniki obeh ekip pomerili tudi v različnih spretnostih. Vedno se gleda tako posamezni zmagovalec, kot tudi katera ekipa je zbrala več točk oziroma zadetkov.

V ekipnem tekmovanju se tudi skupaj seštejejo točke oz. goli, saj vsaka ekipa za zmago dobi namesto točke zadetek in tista, ki jih ima več je zmagovalka tekmovanja v spretnostih.


Najhitrejši drsalec:

Igralci tekmujejo med seboj v tem, kdo bo najhitrejši drsalec. Igralec mora obdrsati celoten krog, s pričetkom na sredini. V ekipnem tekmovanju ima vsaka konferenca po tri tekmovalca, kjer ekipa, ki ima v povprečju najboljši čas dobi za nagrado en gol, prav tako pa dobi en gol ekipa, od koder prihaja najhitrejši drsalec.

Najmočnejši strel:

Igralci se merijo med sabo v najmočnejšem strelu. Posameznik ima na voljo dva strela, šteje se hitrejši. Vendar pa hitrost velja le ob pogoju, da igralec zadane gol. Najuspešnejši doslej je bil Al MacInnis, ki je zmagal kar sedemkrat in ima s 169 kilometri na uro tudi najmočnejši strel. V ekipnem tekmovanju na vsaki strani nastopajo štirje igralci. Tudi tu dobi konferenca z višjo poprečno hitrostjo en gol, enega pa tista, od koder prihaja igralec z najmočnejšim strelom.

Najbolj natančen strel:

Vsak igralec ima na voljo osem strelov, s katerimi poskuša kar najhitreje in v čim manj poskusih zadeti štiri tarče. Te so razporejene v štirih kotih gola. Strelec je od vrat oddaljen 7,6 metra. Iz vsake konference streljajo po trije, z golom pa je nagrajena tista ekipa, ki je zadela največ tarč iz najmanj poizkusov in tista, od koder prihaja zmagovalec discipline.

Kontrola ploščka:

Igralci tekmujejo v kontroli nad ploškom v dveh različnih vajah.

Podaj in zadeni:

Trije igralci iz vsake konference imajo situacijo 3:0 na nasprotnega vratarja, ekipa ki je uspešnejša si prisluši gol.

Kazenski streli:

Iz vsake konferene izberejo devet igralcev, ki bodo vozili kazenske strele. Vsak vratar iz posamezne konference, tako poskuša obraniti kazenski strel trem igralcem iz nasprotne ekipe.

Ne spreglejte