Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 4. 2017,
13.33

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Coca-Cola

Foto: OKS-ZŠZ

Natisni članek

advertorial Coca-Cola hokej

Petek, 14. 4. 2017, 13.33

2 meseca, 1 teden

Optimizem med slovenskimi hokejisti: v Pjongčang po vrhunski dosežek

Vsebino omogoča Coca-Cola

Foto: OKS-ZŠZ

Coca-Cola je vedno rada v družbi vrhunskih športnikov. Tokrat bo s svojo podporo pomagala k doseganju novih olimpijskih sanj. Z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ) je podpisala štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Druženje s hokejisti – kandidati za zimske olimpijske igre Pjongčang 2018. | Foto: Druženje s hokejisti – kandidati za zimske olimpijske igre Pjongčang 2018.

Olimpijsko gibanje stremi h graditvi mirnega in boljšega sveta skozi vzgojo mladine s pomočjo športa, ki temelji na vrednotah olimpizma. Coca-Cola podpira olimpijsko gibanje in širi olimpizem med milijoni potrošnikov po vsem svetu že skoraj 90 let.

"Odločitev, da podpremo olimpijske sanje tudi v Sloveniji, je torej logičen naslednji korak," je ob podpisu pogodbe izpostavil Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in dodal, da je bil pomemben motiv za podpis sponzorske pogodbe z OKS-SZS tudi zaveza Coca-Cole, da spodbuja dobrobit skupnosti in da prispeva k vzgajanju močnejših prihodnjih generacij.

Slovenska hokejska legenda Tomaž Razingar. | Foto: Slovenska hokejska legenda Tomaž Razingar. Tomaž Razingar: Takrat je bila Slovenija povezana in združena. Bilo je hudo!

Podpis pogodbe je potekal v sklopu dogodka, na katerem se je nacionalna olimpijska organizacija srečala s hokejisti – kandidati za zimske olimpijske igre Pjongčang 2018. O občutkih, ki spremljajo kandidate in nato olimpijce, je spregovoril Tomaž Razingar, hokejska reprezentančna legenda, ki mu je pripadla čast zastavonoše, ko je kot kapetan olimpijske hokejske reprezentance sodeloval pri prvem nastopu Slovenije na hokejskem turnirju zimskih olimpijskih iger 2014 v Sočiju. O tistem času je povedal: "Najbolj mi je ostal v spominu četrtfinale in seveda osvojitev sedmega mesta. Mala Slovenija si takrat ni predstavljala, da lahko posežemo tako visoko. Kljubovali smo vsem športnim zakonom. Med igralci je vladalo veselje in hkrati velika tekmovalna želja, da se dokažemo. Že res, da prihajamo iz majhne države, ampak mi znamo, smo si mislili. Komaj smo čakali, da se igre začnejo, saj smo v sebi čutili, da smo dobri. Takrat je bila Slovenija povezana in združena. Bilo je hudo!"

Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, ob podpisu štiriletne pogodbe o sodelovanju. | Foto: Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, ob podpisu štiriletne pogodbe o sodelovanju.

Coca-Cola v predolimpijskem letu začenja pobudo #Vednopodpiraj

Olimpijske zgodbe slovenskih športnikov navdihujejo, še preden se zgodijo medalje.

V prvem letu sodelovanja z OKS-ZŠZ bo Coca-Cola namenila največ pozornosti podpori olimpijskega gibanja in olimpijskih sanj slovenskih športnikov. Z aprilom začenja nacionalno pobudo #Vednopodpiraj, ki bo skozi celotno predolimpijsko leto in vse do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018 povezovala Slovenijo. S kampanjo, katere slogan je Podpiramo slovenske olimpijske sanje, želi spodbuditi slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih ves čas brezpogojno podpirajo – v času vzponov in padcev.

Ne spreglejte