Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 2. 2017,
12.45

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Intersport

Natisni članek

Držim obljubo advertorial nagradna igra fitnes Intersport Pomagamo vam držati obljubo vadba rekreacija

Torek, 7. 2. 2017, 12.45

2 meseca

Skupaj z Intersportom vam pomagamo držati obljubo

Vsebino omogoča Intersport

Gotovo ste si tudi vi obljubili, da boste začeli bolje skrbeti zase in boste redno telovadili, obiskovali fitnes in skrbeli za svoje počutje. Pomagamo vam držati obljubo – prijavite sebe in svojega prijatelja ali partnerja ter se skupaj z Intersportom lotite osemtedenskega fitnes programa, ki bo prilagojen vašim željam in sposobnostim.

Vam je kaj znano? Več bom telovadil, hodil v fitnes, tekel in se pravilno prehranjeval. Pa vedno nekaj manjka. Tokrat vas Intersport vabi, da se pridružite osemtedenskemu fitnes programu, ki ga za vas pripravlja osebni trener Jan Kovačič. Skrbel bo kar za dva, zato ne odlašajte s prijavo!  | Foto: Vam je kaj znano? Več bom telovadil, hodil v fitnes, tekel in se pravilno prehranjeval. Pa vedno nekaj manjka. Tokrat vas Intersport vabi, da se pridružite osemtedenskemu fitnes programu, ki ga za vas pripravlja osebni trener Jan Kovačič. Skrbel bo kar za dva, zato ne odlašajte s prijavo!

 | Foto: Izžrebali smo nagrajenca, ki bosta z Intersportom in osebnim trenerjem Janom Kovačičem vadila v osemtedenskemu programu. To sta:

Urška Dvoršak in Jure Kozjan. 

 

Čestitamo!

Da ne bi prehitro pozabili na zaobljube

Najtežje je držati obljubo, ki jo damo sami sebi. Za še posebej težavne oziroma delikatne pa veljajo tiste, na katere prisežemo v prvih dneh novega leta in se praviloma nanašajo na gibanje. "Redno telovadim in hodim v fitnes!" je ena najpogostejših zaobljub, ki se jih poskušamo držati, pa nas hitro nekaj odvrne od začrtane poti.

#DržiObljubo z Intersportom

 | Foto:

Ker niste edini in ker se pri Intersportu zavedajo, kako pomembno je redno gibanje za naše dobro počutje, so za bralce Siol.net pripravili poseben izziv: pomagali vam bodo držati obljubo. In to ne samo vam, ampak tudi vašemu partnerju, prijatelju oziroma prijateljici oziroma sorodniku/sorodnici. V paru je namreč veliko lažje držati obljubo, zato bo Intersport kar dvema nagrajencema, ki bosta sodelovala v našem natečaju na Siol.net, pomagal, da bosta lažje držala svojo zaobljubo. Njihov moto je Več telovadim in hodim v fitnes. Zakaj to ne bi postalo tudi vaše najbolj priljubljeno vodilo na poti do vrhunskega počutja in več samozavesti?

S kompletom pripomočkov bo lažje

Intersport bo obema nagrajencema, ki bosta sodelovala v osemtedenskem fitnes programu, podaril oblačila, v katerih se bosta v telovadnici dobro počutila in bosta vso svojo pozornost posvetila fitnesu.

Poleg tega bo obema nagrajencema podaril naslednji komplet pripomočkov:

Komplet, ki čaka nagrajenca: žoga, trak, podlaga ter par ročk. Brez dvoma najboljši recept za uspeh, da boste lahko držali svojo obljubo. | Foto: Komplet, ki čaka nagrajenca: žoga, trak, podlaga ter par ročk. Brez dvoma najboljši recept za uspeh, da boste lahko držali svojo obljubo.

- gimnastično žogo Energetics,

- gimnastično podlago Energetics Yoga,

- par uteži Energetics Dumb,

- fitnes trak Energetics Band Clip.

Kako samega sebe prepričati, da bi več telovadili in hodili v fitnes?

 | Foto:

Redno gibanje je alfa in omega dobrega počutja. Ker nam včasih malce zmanjka motivacije, je pametno, da z nekom, s katerim se dobro počutimo, sklenemo nekakšno zavezo. Skupaj je lažje držati obljubo, še lažje pa s partnerjem, kot je Intersport.

Vaš osebni trener na osemtedenski poti do dobrega počutja bo Jan Kovačič. Vas že zanima, kaj pripravlja za vas? Prijavite sebe in svojega partnerja, prijatelja ali sorodnika. Mogoče bosta prav vidva srečna nagrajenca. | Foto: Sebastjan Oblak Squareme Vaš osebni trener na osemtedenski poti do dobrega počutja bo Jan Kovačič. Vas že zanima, kaj pripravlja za vas? Prijavite sebe in svojega partnerja, prijatelja ali sorodnika. Mogoče bosta prav vidva srečna nagrajenca. Foto: Sebastjan Oblak Squareme Ker si želimo predstaviti tako ženski kot moški zorni kot zdravega življenjskega sloga, pozivamo pare, da se prijavijo. Lahko sta partnerja, prijatelja, sorodnika. Pomembno je le, da si oba želita pridobiti boljšo telesno pripravljenost in zaživeti polno aktivno življenje.

Če se bosta zaobljube držala dva, ki sta si blizu, je uspeh skoraj neizogiben. V dvoje je tudi veliko bolj zabavno, ker se med seboj lahko spodbujate in tudi primerjate. To pa je včasih zagotovilo za še več napredka in neskončno zabavo.

Kdo bo poskrbel za vrhunski program?

Jan Kovačič | Foto: Sebastjan Oblak Squareme Jan Kovačič Foto: Sebastjan Oblak Squareme Jan Kovačič, osebni trener z dolgoletnimi izkušnjami, že pripravlja program za dva.

Gre za osemtedenski fitnes program, ki bo prilagojen vašim željam in zmožnostim.

Jan Kovačič bo vas in vašega partnerja, sorodnika ali prijatelja kar osem tednov spremljal pri napredku, vam pokazal glavne fitnes vaje in alternativne vaje za doma.

Spoznal vas bo s pravili zdravega prehranjevanja in zagotovo navdušil nad zdravim življenjskim slogom!

Vaš napredek bomo tedensko spremljali tudi na Siol.net, kar vam bo dalo še večjega zagona in boste še bližje zastavljenim ciljem.

 

Kdo je Jan Kovačič?

Vadba z osebnim trenerjem je varna, poudarek je predvsem na pravilni izvedbi gibalnih vzorcev.  | Foto: Sebastjan Oblak Squareme Vadba z osebnim trenerjem je varna, poudarek je predvsem na pravilni izvedbi gibalnih vzorcev. Foto: Sebastjan Oblak Squareme

Jan Kovačič si življenja ne predstavlja brez športa, družine in prijateljev. Diplomiral je na Fakulteti za šport. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način. In uživa, ko ljudem pomaga pri rehabilitaciji in doseganju želenih športnih ciljev. Prisega na zdrav življenjski slog. Svoje bogato znanje in izkušnje je združil v vadbi Reset, dinamični krožni skupinski vadbi, ki upošteva, da je človeško telo narejeno za gibanje in druženje. Želi si, da bi ljudje več časa in energije vlagali v gibanje ter tako dosegli vrhunsko počutje.

Skupaj z Intersportom bo dvema izmed bralcev Siol.net pomagal držati obljubo. Ste za?

Vadbeni program bo prilagojen vsakemu posebej

Jan Kovačič | Foto: Sebastjan Oblak Squareme Foto: Sebastjan Oblak Squareme

V tem projektu boste delali s parom, z moškim in žensko. Kako poteka takšno delo, če ima vsak svoj cilj?

Glede na zastavljene kratkoročne in dolgoročne cilje za vsakega posameznika izdelam specifičen program vadbe in prehranjevanja. Vsak človek je individuum, tako da je treba na podlagi njegovih želja, športne anamneze in njegovega načina življenja sestaviti vadbeni program, skrbeti za nadzor in po določenem časovnem obdobju analizirati dosežene rezultate. Na podlagi tega lahko vidimo, ali smo bili uspešni oziroma kje so se pojavile težave.

Kaj je mogoče doseči v osmih tednih?

To pa je odvisno predvsem od tega, v kakšni psihofizični kondiciji je posameznik in kakšni so njegovi cilji. Ali gre zgolj za izboljšanje gibljivosti telesa, izgubo telesne maščobe, pridobitev mišične mase …

Običajno sam v tako kratkem obdobju dajem poudarek predvsem na to, da posameznik usvoji znanje o pravilnih gibalnih vzorcih ter spremeni prehranjevalne navade in poskrbi za ustrezen počitek, ki omogoča dolgoročne pozitivne rezultate.

Jan Kovačič: Z vsako novo stranko se najprej pogovorim in skupaj izpolniva vprašalnik. Tako dobiva oceno o njegovem trenutnem stanju, iz katerega nato izhajava. | Foto: Sebastjan Oblak Squareme Jan Kovačič: Z vsako novo stranko se najprej pogovorim in skupaj izpolniva vprašalnik. Tako dobiva oceno o njegovem trenutnem stanju, iz katerega nato izhajava. Foto: Sebastjan Oblak Squareme

Kje bo največ poudarka v osemtedenskem programu?

Odvisno od posameznikov, ki jih boste izbrali, in njunih želja. Vseeno pa mislim, da bo poleg optimalnega načina prehranjevanja poudarek predvsem na njunih treningih. Seznanil ju bom z različnimi koncepti vadb, uporabo različnih vadbenih pripomočkov in seveda pravilno uporabo teh.

Kaj boste poskušali naučiti nagrajenca?

Predvsem to, da bosta po osmih tednih sposobna sama pravilno izvajati vaje, si sama pravilno strukturirati posamezne vadbene enote in izbirati ustrezna živila ter jih pravilno vključiti v svoj vsakdan.

S čim se trenutno najbolj ukvarjate?

Trenutno največji del energije usmerjam v delo s strankami, razvoju svojega koncepta vadbe (Resetworkout), pripravi digitalne vadbene brošure in razvojem inovativnega vadbene pripomočka, ki ga bomo kmalu predstavili. Ne glede na vse obveznosti pa si vsakodnevno vzamem čas za svoj trening, ki mi omogoča, da je moja psihofizična kondicija na visoki ravni.

Jan Kovačič je lani uspešno vodil šesttedensko preobrazbo. Naša nagrajenka Aja Uršič je pod  njegovim vodstvom pridno vadila in postala resnično fit! | Foto: Jan Kovačič je lani uspešno vodil šesttedensko preobrazbo. Naša nagrajenka Aja Uršič je pod njegovim vodstvom pridno vadila in postala resnično fit!

Ne spreglejte