Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Petek,
19. 8. 2016,
13.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

Nate Diaz Conor McGregor UFC 202

Petek, 19. 8. 2016, 13.41

6 let, 6 mesecev

Odprta treninga Conorja McGregorja in Nata Diaza

Nori Irec napadel tudi navijače. Vroče bo. #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
Conor McGregor | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Dvoboj leta borcev MMA na dogodku UFC 202 Conorja McGregorja in Nata Diaza se približuje s svetlobno hitrostjo. Irec in Američan, ki se bosta v osmerokotniku srečala v zgodnjih nedeljskih urah, sta opravila tudi odprti trening. Tudi tokrat ni primanjkovalo sočnih besed.

Potem ko je bila zadnja novinarska konferenca pred povratnim dvobojem med McGregorjem in Diazom zaradi incidenta prekinjena, je tudi odprti trening, kjer borca sicer nista imela neposrednega stika, potekal v napetem vzdušju.

"Je*** brata Diaz," je, še preden je odvrgel trenirko, siknil 28-letni Irec, ki je pred dnevom padel na provokacijo in v tabor ameriškega borca metal plastenke in pločevinke.

"Včeraj sem se ustrašil za svoje življenje, ko so v moji smeri začele leteti plastenke, le branil sem se. Kot sem že rekel, je*** brata Daiz in njegov tabor. Če ste z njimi, se je**** tudi vi."

Conor McGregor je pred dvobojem zelo samozavesten, a tako je bilo tudi marca, ko pa se na koncu ni končalo, kot si je želel. | Foto: Guliverimage/Getty Images Conor McGregor je pred dvobojem zelo samozavesten, a tako je bilo tudi marca, ko pa se na koncu ni končalo, kot si je želel. Foto: Guliverimage/Getty Images

Conor McGregor in njegov trener John Kavanagh sta za pripravo na povratni dvoboj z Diazom zapravila 300 tisoč ameriških dolarjev. | Foto: Guliverimage/Getty Images Conor McGregor in njegov trener John Kavanagh sta za pripravo na povratni dvoboj z Diazom zapravila 300 tisoč ameriških dolarjev. Foto: Guliverimage/Getty Images

"Nokavtiran bo!"

"Pripravljeni smo na vojno in ne na metanje plastenk in bežanje," je odločen McGregor, ki mu je marca ravno Diaz zadal grenek in povsem nepričakovan poraz, a dva težnostna razreda višje od njegove naravne teže – Irec je namreč aktualni prvak v peresni kategoriji. V drugi rundi mu je povsem pošla sapa, ameriški borec pa je s povsem okrvavljenim obrazom "zadavil" Irca in poskrbel za veliko senzacijo. Borca se bosta tudi v nedeljo merila v velterski kategoriji.

"Pravljice bo kmalu konec. Tistih nekaj njegovih navijačev mu daje vtis, da je nepremagljiv in da ne more biti nokavtiran. A lahko je in tudi bo," je v svojem slogu sklenil McGregor, ki je na 22 dvobojih v MMA doživel le tri poraze.

Kako je jezni Irec končal odprti trening?

Kdo bo zmagal?

  • Conor McGregor
    72,58 %
    262 glasov
  • Nate Diaz
    27,42 %
    99 glasov
Oddanih 361 glasov

Nate Diaz je tukaj le zaradi posla. | Foto: Guliverimage/Getty Images Nate Diaz je tukaj le zaradi posla. Foto: Guliverimage/Getty Images

Ameriški borec mehiških korenin je na dozdajšnjih 29 borbah v MMA kar desetkrat izgubil. | Foto: Guliverimage/Getty Images Ameriški borec mehiških korenin je na dozdajšnjih 29 borbah v MMA kar desetkrat izgubil. Foto: Guliverimage/Getty Images

"Naredil bom to, kar pač moram"

Bolj miren in redkobeseden je bil Diaz, ki za razliko od Irca ni najbolj spreten z besedami. "Tukaj sem kot poslovnež. Naredil bom to, kar pač moram. Tukaj smo zaradi posla. Želim se vesti kot človek in biti to, kar sem. A ko pride tisti klovn s svojo ekipo, imam tudi jaz za sabo svoj tolpo, ki je pripravljena za boj."

Oba borca v poznih večernih urah čaka še uradno tehtanje, kjer bi spet lahko bilo vroče, v zgodnjih jutranjih nedeljskih urah po slovenskem času pa bomo priča velikemu spopadu.

Napoved dvoboja McGregor vs. Diaz 2:

Primerjava obeh borcev glavnega dogodka UFC 202:

Conor McGregor, Nate Diaz | Foto: UFC Foto: UFC

Spored UFC 202 v Las Vegasu:

Nate Diaz    vs.    Conor McGregor        (velterska kategorija)        
Anthony Johnson    vs.    Glover Teixeira    (lahkotežka kategorija)      

     
Rick Story    vs.    Donald Cerrone    (velterska kategorija)            
Hyun Gyu Lim    vs.    Mike Perry    (velterska kategorija)            
Tim Means    vs.    Sabah Homasi    (velterska kategorija)        

Cody Garbrandt    vs.    Takeya Mizugaki    (bantamska kategorija)            
Raquel Pennington    vs.    Elizabeth Phillips    (bantamska kategorija)            
Artem Lobov    vs.    Chris Avila    (peresna kategorija)            
Randa Markos    vs.    Cortney Casey (polmušja kategorija)
                
Neil Magny    vs.    Lorenz Larkin    (velterska katergorija)            
Colby Covington    vs.    Max Griffin    (velterska kategorija)            
Alberto Uda    vs.    Marvin Vettori (srednja kategorija)

 

Oglasno sporočilo: 

Naročniki Telekoma Slovenije si boste lahko neposredni prenos dvoboja ogledali na na televizijskem kanalu Fight Channel PPV (programsko mesto 525) na SiOL TV in na TViN. Cena ogleda v živo je 6,99 €.

Kako do prenosa? Naročniki SiOL TV in TViN lahko nakup dogodka opravite v času neposrednega prenosa v nedeljo okoli 4. ure zjutraj. To storite tako, da na daljinskem upravljalniku uporabite tipko OK in vnesete starševsko geslo. 

Prevod: Spektakularni UFC 202 bo postregel s povratnim in težko pričakovanim dvobojem med Conorjem McGregorjem in Natom Diazem, ki si ga boste lahko ogledali v noči iz sobote na nedeljo okoli 4. ure zjutraj. 

Ne spreglejte