Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
11. 3. 2017,
18.34

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

Conor McGregor Floyd Mayweather

Sobota, 11. 3. 2017, 18.34

6 let, 6 mesecev

Mayweather ima dovolj izgovorov: Nehaj jokati in podpiši pogodbo

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
Floyd Mayweather | Foto Reuters

Foto: Reuters

Legendarni boksar Floyd Mayweather, ki se te dni mudi na turneji na Otoku, v petek je bil recimo v Liverpoolu, ima dovolj vprašanj o dvoboju z zvezdnikom UFC Conorjem McGregorjem. "Za Conorja McGregorja uradno prekinjam svojo upokojitev," je sporočil 40-letnik.

Ameriški boksar, ki se je upokojil septembra 2015, ko je za 49. zmago po enotni sodniški odločitvi premagal rojaka Andreja Berta, ima vsega dovolj in sporočil zvezdniku UFC Conorju McGregorju, da če si resnično želi dvoboja, naj se neha šaliti.

"Sporočam vam, da za Conorja prekinjam svojo upokojitev. Ne želim slišati niti ene več pripombe okoli denarja in težav s pogodbo z UFC. Utrujen sem od tega, da je vedno težava denar, obenem pa govori, kako si želi tega dvoboja. Če si ga res želi, naj podpiše pogodbo," je Ircu vrgel rokavico Mayweather.

Ima Conor McGregor v dvoboju po boksarskih pravilih kakšno možnost proti Floydu Mayweatherju?

  • Da.
    25,76 %
    136 glasov
  • Ne.
    74,24 %
    392 glasov
Oddanih 528 glasov

Conor McGregor se je novembra okitil z naslovom UFC-prvaka v lahki kategoriji. | Foto: Reuters Conor McGregor se je novembra okitil z naslovom UFC-prvaka v lahki kategoriji. Foto: Reuters

"Dejstvo je, da sem jaz tisti, ki ima glavno besedo. Ko sem se v preteklosti meril z Arturjem Gattijem ali Oscarjem de la Hoyo, sem bil sam tisti, ki je moral biti tiho in kimati. A nisem se pritoževal in premagal sem oba. Zdaj sem jaz A-borec, ti pa B. Še enkrat, če si res želiš dvoboja, podpiši pogodbo. Ne izgubljajmo več časa, udariva se junija," je dodal neporaženi boksar, ki je dobil vseh 49 borb v profesionalni karieri.

McGregor, svetovni UFC-prvak v lahki kategoriji, ki maja z izbranko Dee Devlin pričakuje naraščaj, se na besede Američana za zdaj še ni odzval.

Boksarska pravila in velterska kategorija

Conor McGregor in Floyd Mayweather naj bi se pomerila v boksarskih pravilih in na Američanovo zahtevo v velterski kategoriji (do 66,7 kg), kar po MMA-pravilih za Irca pomeni peresno kategorijo. Trenutno je svetovni UFC-prvak v lahki kategoriji (do 70,3 kg).

Ne spreglejte