Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
26. 10. 2015,
11.32

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

odbojka Tine Urnaut Mitja Gasparini Klemen Čebulj Alen Šket Jan Pokeršnik Dejan Vinčić Jani Kovačič Jan Klobučar Alen Pajenk Sara Hutinski Lana Ščuka Eva Mori Sonja Borovinšek Jan Planinc Anja Zdovc Valentina Založnik Danijel Koncilja Uroš Pavlovič Nejc Pušnik Karmen Kočar

Ponedeljek, 26. 10. 2015, 11.32

4 leta, 1 mesec

Korošca, ki sta pustošila po Sofiji, poškodovana

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Klemen Čebulj in Tine Urnaut, ki sta poleti podpisala sanjski pogodbi, na začetku sezone za svoja kluba ne igrata, saj imata težave s poškodbo. Naporen ritem na evropskem prvenstvu je terjal davek.

Korošca sta bila v Sofiji poleg Mitje Gasparinija zagotovo najbolj obremenjena v slovenski reprezentanci, sedem tekem v samo desetih dneh pa je na obeh pustilo nekaj posledic. Medtem ko je Urnaut še igral en niz proti Modeni v italijanskem superpokalu, Čebulj še čaka na debi pri ekipi Lube.

Kot smo že pisali, ima slovenski kapetan težave z medrebrnimi mišicami, Čebulj pa ima strgano trebušno mišico. Vseeno pa vsaj pri mlajšemu sprejemalcu naj ne bi šlo za resnejšo poškodbo, ki ga lahko v pogonu pričakujemo v roku desetih dni.

"Na žalost imam strgano trebušno mišico. Težave so se začele na evropskem prvenstvu, tako da sem že proti Italiji igral poškodovan. Trenutno sem sredi terapij in me zato ni v ekipi. Vsekakor me zelo pogrešajo in vsi komaj čakajo, da bom lahko zaigral, saj me močno potrebujejo. Računam, da se bom počasi vrnil na igrišče. Mogoče že čez deset dni proti Padovi," je dejal Čebulj, ki bo tako izpustil tekmo lige prvakov proti Roeselareju, kot tudi tekmo proti Šketovi Latini.

Malce drugačna je situacija je pri kapetanu slovenske izbrane vrste, datum njegovega povratka na igrišče še ni znan. "Ne vem še nič. Ko bom vedel kaj več, bom sporočil. Čakam na izvide nekih testov, ki bodo morda dali odgovore na nekaj vprašanj," pa je povedal Tine.

Medtem ko Urnaut in Čebulj celita rane po zgodovinskem uspehu Slovenije, pa pri Latini odlične predstave kaže Alen Šket. Bistričan igra ves čas in je ena gonilnih sil kluba. Ta konec tedna je pri zmagi nad Monzo s 3:2 v nizih dosegel 18 točk.

Pajenk vodi v Turčiji, Francozi polovično uspešni

Kaj so počeli "Francozi"? Prav vsi trije so bili polovični uspešni. Zabeležili so zmago in poraz. V Turčiji je do druge zmage in prvega mesta na lestvici prišel Alen Pajenk, na Finskem pa je bil odličen tudi Alen Djordjevič. Žal je bila izjemna predstava Slovenca premalo za zmago njegove Sampe.

Dekleta ta teden niso bile razpoložena. Nekaj jih tako kot vedno ni dobilo priložnosti za igro in dokazovanje, tu mislimo predvsem na mladi odbojkarici, ki igrata v Italiji, Evo Mori in Lano Ščuko.

Ne spreglejte